hits

Slik lager en 100% sunn sjokolade mousse

20.09.2014
18:27

Hei og god etter middag alle sammen. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og er super klar for en koselig lørdagskveld. I dag blir det Enchiladas te hovedrett og sjokolade mousse til dessert. Jeg har akkurat laget sjokolade mouseen å er så utrolig spent på smaken. For det er jo ingenting sukrin eller noe oppi, men god er den nok. Bare å prøve!

Denne sjokolademoussen er super på mange måter. Den er helt uten raffinert sukker, og kun søtet med banan. Så enten du er på sukkerfri diett eller bare vil ha en litt sunnere dessert, er dette noe for deg. Den er også uten laktose og egg, så den er perfekt både for allergikere og i barnebursdag.

Sjokolademoussen passer dessuten like godt som et mellommåltid eller før trening. Og best av alt - den tar kun fem minutter å lage!

Om du vil spise sjokolademoussen med en gang kan det være lurt å ha oppi et par isbiter så blir den kald med en gang. Hvis du har god tid kan den avkjøles i kjøleskap.

Tips: Har du lyst på en litt mer spenstig smak kan du tilsette presset saft av en halv appelsin. Jeg har pyntet med litt raspet sukkerfri sjokolad på toppen. Om du ikke synes desserten er like søt som vanlig sjokolademousse kan du prøve deg frem med litt stevia, sukrin eller agavesirup i blandingen. Holder seg i lufttett beholder i ca. 3 dager.

2 kommentarer

idahofzbloggen 20.09.2014 19:01
Nam, det så godt ut, det må jeg prøve en gang!
Marthe Dagsland 20.09.2014 19:09
idahofzbloggen: ja det var super godt:)) enchiladaen va heilt topp:))

Skriv en ny kommentar

Marthe Dagsland

Marthe Dagsland 19, Haugesund
Mitt navn er Marthe Dagsland jeg er ei 19 år gammel jente fra Haugesund. Jeg skriver for det meste om min interesse for sunn og en aktiv livsstil samt skjønnhet, mote og velvære. Dersom du lurer på noe er det bare å sende meg en melding så svarer jeg snarest. Så kjekt at du vil besøke bloggen min. e-post: marthe19992008@hotmail.com

Bla i bloggen

Widgets

E-POST: MARTHE19992008@HOTMAIL.COM

Design