5 tips til bedre kostvaner etter ferien

07.08.2016
13:49

Når det er ferie så er det ferie. Da er det faktisk lov å kose seg litt ekstra mener jeg selv. Det eneste som en bør unngå er å dra denne vanen alt for langt, for da er det ikke sikkert du klarer å komme deg tilbake til rutinene dine når ferien er slutt. Nå har jeg selv litt over en uke før skolestart, derfor velger jeg å slutte feriematen her. Da har jeg en hel uke på å rense kropp og skjel. Tenkte jeg skulle dele tipsene mine med dere, sånn at du kan prøve om du har lyst.

Drikk sitronvann
Drikk et stort glass sitronvann når du står opp. Jeg pleier å lage en karaffel som jeg setter på bordet dagen før, for da slipper jeg å presse sitroner med en gang jeg våkner. Det sies også at romtemperert vann er bedre for kroppen, for da slipper kroppen å varme vannet til kroppstemperatur, pluss det er bedre for fordøyelsen.

Start med å spise som en prins å slutt som en fattig mann
Lag deg en stor og god frokost. For eksempel to til tre knekkebrød med skinke og egg. Et glass melk og et eple. Det er frokosten så bør inneholde mange kalorier, så skal middagen være litt mindre, og kveldsen minst. Dette gjør at kroppen får mye energi i starten av dagen å får fart på forbrenningen, mens når du skal legge deg bør energi mengden være lavere. Proteinrik kvelds er tommel opp har jeg hørt.

Drikk en kopp grønn te til dagen
Grønn te renser, og har en hel haug av forebyggninger, pluss den er rik på mye antioksidanter. 

Gå deg en tur
Det er viktig å gå litt så du ikke bare sitter på rompa. Det er ikke bare trening som forbrenner kalorier, gå deg en tur eller fiks litt i hagen. Dette helper både på humøret for hagen blir så flott, og kroppen får brukt litt energi.


Processed with VSCOcam with f2 preset
Ikke spis etter 20
Det sies at å spise sent på kvelden ødelegger forbrenningen om natten. For da må kroppen forbrenne maten du spiste til kvelds isteden for å forbrenne ekstra kalorier.


 

4 kommentarer

Hege Kristin 07.08.2016 13:55
fine tips!
Nina Kalland 07.08.2016 14:12
Fin blogg!
Karina Larsen 07.08.2016 14:30
Bra innlegg! Ønsker deg en herlig søndag :)
Henriette Celin 07.08.2016 15:09
Nyttige tips! Disse må jeg prøve :-D

Skriv en ny kommentar

Marthe Dagsland

Marthe Dagsland 18, Haugesund
Mitt navn er Marthe Dagsland jeg er ei 18 år gammel jente fra Haugesund. Jeg skriver for det meste om min interesse for sunn og en aktiv livsstil samt skjønnhet, mote og velvære. Dersom du lurer på noe er det bare å sende meg en melding så svarer jeg snarest. Så kjekt at du vil besøke bloggen min. e-post: marthe19992008@hotmail.com

Bla i bloggen

Widgets

E-POST: MARTHE19992008@HOTMAIL.COM

Design

hits