5 tips til bedre kostvaner etter ferien

07.08.2016
13:49

Når det er ferie så er det ferie. Da er det faktisk lov å kose seg litt ekstra mener jeg selv. Det eneste som en bør unngå er å dra denne vanen alt for langt, for da er det ikke sikkert du klarer å komme deg tilbake til rutinene dine når ferien er slutt. Nå har jeg selv litt over en uke før skolestart, derfor velger jeg å slutte feriematen her. Da har jeg en hel uke på å rense kropp og skjel. Tenkte jeg skulle dele tipsene mine med dere, sånn at du kan prøve om du har lyst.

Drikk sitronvann
Drikk et stort glass sitronvann når du står opp. Jeg pleier å lage en karaffel som jeg setter på bordet dagen før, for da slipper jeg å presse sitroner med en gang jeg våkner. Det sies også at romtemperert vann er bedre for kroppen, for da slipper kroppen å varme vannet til kroppstemperatur, pluss det er bedre for fordøyelsen.

Start med å spise som en prins å slutt som en fattig mann
Lag deg en stor og god frokost. For eksempel to til tre knekkebrød med skinke og egg. Et glass melk og et eple. Det er frokosten så bør inneholde mange kalorier, så skal middagen være litt mindre, og kveldsen minst. Dette gjør at kroppen får mye energi i starten av dagen å får fart på forbrenningen, mens når du skal legge deg bør energi mengden være lavere. Proteinrik kvelds er tommel opp har jeg hørt.

Drikk en kopp grønn te til dagen
Grønn te renser, og har en hel haug av forebyggninger, pluss den er rik på mye antioksidanter. 

Gå deg en tur
Det er viktig å gå litt så du ikke bare sitter på rompa. Det er ikke bare trening som forbrenner kalorier, gå deg en tur eller fiks litt i hagen. Dette helper både på humøret for hagen blir så flott, og kroppen får brukt litt energi.


Processed with VSCOcam with f2 preset
Ikke spis etter 20
Det sies at å spise sent på kvelden ødelegger forbrenningen om natten. For da må kroppen forbrenne maten du spiste til kvelds isteden for å forbrenne ekstra kalorier.


 

Endelig gikk det

06.08.2016
15:01


God etter middag alle sammen. Nå skal jeg fortelle dere noe veldig spesielt, og kanskje litt rart. For et par måneder tilbake siden skulle jeg smakt grønn te for første gang. Ja, du når du leser om alt som skal være så bra for kroppen osv. Så jeg smakte en kopp med grønn te, uten sukker eller melt. Mmm.. det smakte bare så "fantastisk" kremt kremt. Jeg klarte ikke å drikke en munn til om  jeg husker rett. Det gikk noen uker, og jeg prøvde igjen. Det samme skjedde dessverre denne gang. Etter en stor godterieskål, og litt opplåst mage dagen etter bestemte jeg meg for å prøve denne drikken nok engang, med denne gang tilsatte jeg en sukett og litt mandelmelk. Fyysøren, det vare en helt annen smaks verden. Det var faktisk ikke gale i det hele tatt så nå drikker jeg en kopp om dagen så får tiden vise om det er godt for kropp og magen. Ha en strålen lørdag beste ♥ Legger til noen bilder av dagens lunsj som ble Propud og håndplukket bær, og en kopp kaffe selvfølgelig ♥

- Klem Marthe ♥

Ferie livet

13.07.2016
15:59De to ukene i Hellas, Rethymnon, var virkelig ikke feil. Da vi kom klokken 02.00 var det hele 35 grader. Litt klamt, men skal ikke klage. Det kaldeste var vell 28 grader, og det varmeste var vell nesten 40 grader vil jeg tro. Så hvertfall 37 grader på mobilen, den ene dagen.
Tenkte bare å oppdatere dere litt fra Hellas som snart er to uker siden allerede. Fytti så fort dagene går. På en måte er det kjekt etter som dagen vi reiser til Sverige stadig nærmer seg. Jeg er bare så sykt glad i ferie, og hvis dagene går så fort so dette, så er vell sommeren snart slutt også. Så det er lov å bremse tiden en smule.
 

6 frokost forslag

27.04.2016
12:04

Mager vanilje kesam med nøtter, banan, blåbær og rosinerLavkarbo knekkebrød med avokado, skinke og eggGreenjuice med  sitron, ingefer, vann og eple

Vanilje yoghurt med musli og friske bærKorn knekkebrød med avokado, skinke og grønsaker

Havregryn med tagatesse, mandelmelk og rosiner

 Håper du likte dette innlegget, og fikk litt inspirasjon ♥
Legg igjen en kommentar, hvis det er noe du lurer på ♥

Spørsmålsrunde!

26.04.2016
08:38

Er det noe dere lurer på? Legg igjen en kommentar så svarer jeg på spørsmålene om en stund. Ønsker dere en super fin tirsdag alle sammen ♥ 

Klem Marthe ♥

Antrekk 24.04.16

25.04.2016
10:46


Klem Marthe ♥

Mitt forbilde

24.04.2016
15:33


For en herlig formiddag jeg har hatt. Siden jeg sto opp i dag morges har jeg bare slappet av, og bladd i denne boken som jeg kjøpte i går. Har virkelig ikke ord for hvor bra den er, det er faktisk helt sykt. Jeg hater faktisk å lese, men denne her går det ikke ann å bli lei av. Jeg har lest i flere timer nå, og får så utrolig mange gode tips og råd. Hun må være den beste bloggeren, med de klokeste tankene. Jeg skulle så ønsker jeg kjent hun der ass ♥

Klem Marthe ♥

Sjokoladefondant med bedre samvittighet

24.04.2016
11:47Nå tenkt jeg å dele en herlig og ikke minst sunner veriant av sjokoladefondant. Det er må være noe av det beste jeg noen sinne har smakt. Har du lyst på noe godt til helgen, eller har et skikkelig søtsug, så anbefaler jeg denne oppskriften på det sterkeste.
For to trenger du:
♥ 50 g mørk sjokolade (minst 70%)
♥ 25 g smør
♥ 1 egg
♥ 37 g sukrin (eller annen søtning du har hjemme)
♥ 12 g mandelmel
♥ Litt salt


Jeg brukte sukkerfri vaniljeis, sukkerfri saus og peanøtter til tilbehør.

Slik gjør du:
♥Forvarm stekeovnen på 180 grader. Smelt smør og sjokolade sammen over et vannbad. Pisk sammen egg og sukrin, og tilsett deretter mandelmel i blandingen. Rør forsiktig inn smør og sjokoladeblandingen. Ha deigen over i muffins eller silikonformer. Stek deretter deigen i 10 minutter. NB! Pass på underveis, for blir de stekt for mye blir det muffins, ikke fondant. Noen har varmere ovn enn andre så ikke stek for lenge.

Klem Marthe ♥

Miss Independent

23.04.2016
16:50

Da har jeg endelig fått boken til Eirin i hus. Har hatt lyst på denne siden den kom ut, men har ikke funnet tid til å kjøpe den før nå. Så det blir lese stund i morgen, det skal jeg låve dere. Nå har vi akkurat kommet hjem fra en lite handletur. For i kveld blir det sunn taco på menyen. Mmm så jeg gleder meg ♥Klem Marthe ♥

Så sykt hva to uker kan gjøre

23.04.2016
14:15

God lørdag alle sammen ♥
Nå er det kun to uker siden jeg kuttet ut, hvetemel, sukker og fett. Jeg har de to siste ukene spist så magert som jeg har klart. Til tacoen har jeg brukt mager kesam isteden for rømme. Søtpotet chips isteden for tortilla chips. Ferskpresset appelsiner isteden for appelsinjuice. Knekkebrød fremfor skive osv osv. Detter har faktisk gått overraskende bra vil jeg si. Det eneste jeg ikke har sett så mye forskjell på er vekten, men hva gjør vell det når mage og lårene blir smalere. Det har kun gått to uker så jeg stresse ikke med det ene eller det andre men ville bare gi dere en liten oppdatering. Første "cheat- day" blir nok ikke før på 17 mai. Satser på det skal gå fint. Så håper jeg dere får en strålende lørdag, og koser dere med no litt ekstra. Gode altarnativer kan være mørk sjokolade (70%), stekt spelt lomper, frukt eller grønnsaker og dipp.

Klem Marthe ♥

Scampiwok

22.04.2016
11:29


Middagen vi hadde på tirsdag ble herlig scampiwok. Jeg blir virkelig ikke lei av dette, for fy søren så godt. Stek først de grønnsakene du vil ha sammen med litt olje, paprika krydder, pepper oh hvitløks krydder. Tilslutt hiver du oppi litt pinjekjerner, og egg. AND ENJOY ♥Klem Marthe ♥

Test av søtningsmidler

21.04.2016
11:00

God morgen ♥
Til frokost i dag ble det en herlig skål med havregryn, rosiner, jordbær og mandelmelk. Det var utrolig lengesiden, så det smakte ekstra godt denne gang! Synes du det er litt lite smak kan du tilsette litt søtning oppi, jeg liker best å bruke tagatesse. Føler liksom den smaken minner mest om vanlig sukker.
Har selv prøvd  sukrin som jeg syns blir alt for isende i smaken, og føler liksom ikke den søtsmakten kommer helt frem.
Sukrilett er jo i "familie" med sukrin, så får litt den samme følesen av dette produktet også dessverre.
Sukrin gold synes jeg er litt bedre, og dette produktet bruker jeg i kjøleskapsgrøtene mine. Oppskrift på kjøleskapsgrøten min kommer på bloggen en av de neste dagene. Jeg skal nemlig laget et "Forslag til frokost" innlegg en av de neste dagene.
Tagatesse er det beste søtstoffet synes jeg. Det smaker godt. Det iser ikke i det hele tatt, og det smaker helt vanlig sukker. Søtningsmidlene kan dere finne her, uten om tagatesse.Klem Marthe ♥

Morning idyll

20.04.2016
10:54

God morgen alle sammen ♥
I dag blir det nok en jobbe dag på meg, for det er mye som skal gjøres på landet. Vik fikk faktisk gjort overraskende nye i går, men det er fortsatt en del ting igjen. Før vi reiser inn over, skal jeg ta meg en joggetur. Jeg er blitt så utrolig glad i å jogge for tiden. Det er så deilig når været er på den rette siden, og du kan nyte en joggetur ute, uten å fryse deg i hel. Ha en super topp onsdag, siden det er lillelørdag er det lov å unne seg litt mørk sjokolade eller en litt bedre frokost, hehe. Derfor lagde jeg meg en liten dessert skål med mager kesam, jordbær, nøtter og bittelitt mørk sjokolade.

Klem Marthe ♥

Tips til en sunn start på dagen

19.04.2016
11:25


God morgen ♥
I dag har jeg fri fra skolen fordi vi har jobbet inn alle timene for denne uke. Så denne uken skal jeg nyte, og lade opp til siste innspurt før sommerferien. Det var så deilig å slippe vekkeklokke, og måtte stå opp 06.40. Så i dag var jeg ikke opp før 09.30, og det var så utrolig deilig. Jeg sto opp luftet hunden, og satte på kaffe. Gikk til kjøleskapet å fant egg, og pålegg. Fy søren for en  god start på dagen. Nå skal jeg gå til byen med lille Milo før jeg skal sykle til trening. Etter trening skal vi inn til Hervik for å rydde og river. Det er dessverre slutt på landet, for det er noen som skal overta plassen våres til sommeren. Utrolig trist, men ingenting å gjøre med det dessverre. Så det blir et fylt program i dag ♥Klem Marthe ♥

Ny uke, nye muligheter

18.04.2016
10:18

God mandag hjerter!
I dag er det mandag, noe som betyr en ny uke med mange nye muligheter. Jeg startet dagen med en stor kopp kaffe sammen med God morgen Norge. Det er en standar start på morgenen. Etter det ble det pakking av sekk, mat og treningsklær. Etter skolen blir det trening, og vasking av jobben til mormor. Ønsker dere en strålende mandag. Husk å SMIL da blir plutselig dagen så mye bedre! Plutselig er det tirsdag, og kun tre dager til helg igjen ♥Klem Marthe ♥

Trening med yogaball

28.03.2016
08:26

Før når jeg ikke trente med yoga ball, trodde jeg ikke det skulle gi noe effekt. Men der tok jeg grundig feil gitt. Ballen hjelper deg til å få kontakt med kjernemuskelaturen, og du føler du styrker den indre kraften i kroppen. Det føles godt, så utrolig godt. Her kommer jeg med noe veldig gode øvelser.

Hold ballen over hode, så bøyer du overkroppen til høyre og så til venste. Da kjenner du det i hele siden. Veldig god ♥Denne situpsversjonen elsker jeg! Ta 20 stk * 3. Bruk god tid og kjenn etter at du bruker magen til å få deg opp igjen, og ikke armene. Brenner i magen på slutten ♥

En dag er gjennomført

27.03.2016
21:19

En dag med et sunnere kosthold er gjennomført, og det føles utrolig godt. Til kvelds i dag ble det cottage cheese, sukkerfritt sultetøy og bær. Ha en super fin første påskedag ♥

KOS OG KLEM ♥

Spinatsalat og trening

27.03.2016
17:05

Nå har jeg akkurat komt hjem fra trening. Før trening spiste jeg et herlig måltid som besto av en deilig spinatsalat og BCAA+. Det var et utrolig friskt og godt måltid fytti grisen, sunn mat trenger ikke å smake vondt. I dag på trening gikk jeg en time på elipsemaskinen, og trente magen etter på. Nå er jeg inne på landet igjen, men jeg kjenner jeg gleder meg litt til i morgen for da skal vi hjem. Det er alltid deilig å komme tilbake til sin egenseng og sitt eget rom etter mange dager uten ♥KOS OG KLEM ♥

Et steg i riktig retning

27.03.2016
10:50

Til frokost i dag hadde jeg et lavkarbo knekkebrød med avokado, skinke, spinat, tomat, agurk og paprika. Det var veldig godt med en kopp kaffe til denne herlige frokosten. Nå har jeg begynt på mitt sunne kosthold. For dere som har studert matplanen ser dere kanskje at jeg ikke har det som står til frokost i dag. Grunnen til det er at jeg legger vekt på sunne måltider, det betyr ikke at jeg spiser til punkt å prikke det som står. Fordi jeg hadde ikke lyst på havregryne eller yoghurt i dag, så derfor tok jeg et kornknekkenbrød isteden for. Denne oppskriften finner du på bloggen til Caroline Berg Eriksen. De er utrolig gode, og ikke minst kjempe sunne. De er uten hvetemel, det er kun nøtter, frø, olje, salt og vann. Sjekk den ut da vel ♥

KOS OG KLEM ♥

Påskemiddag og kos

26.03.2016
21:06

Dagens kvelds i dag ble spareribs og fløtegratinerte poteter. Det var så utrolig godt, og dette er det siste måltidet før jeg starter på dietten min i morgen tidelig. Jeg gleder meg faktisk kjempe masse til morgen dagen tro det eller ei. Jeg har spist strengt før, og gleder meg til å få systen i kostholdet etter en alt for fin påskefeiring med så mye godt. Ha en super fin påskekveld ♥


og til dessert fikk vi easy vanilje is, mmm ♥

KOS OG KLEM ♥
 

ingen over ingen ved siden av

26.03.2016
18:15

Jeg har ikke mange, men det trenger jeg ikke heller. Du er ei jente av gull. Ei jente som alltid er der for meg. Du sender lange meldinger om hvor mye jeg betyr for deg, og lange tekster om at jeg må ha en super fin dag. Du skriver plutselig at du savner meg bare etter noen dager uten hverandere. Du står meg så nært, så utrolig nært vennen min. Jeg traff deg på trening, da du begynte å spørre meg litt om hvordan det var å drive med crossfit. Du var ei skjønne og uskyldig jente som jeg fort fikk dilla på. Jeg husker spesielt en gang du var på fest, så ringte du meg fordi du fikk helt pernik, og lurte på om jeg kunne komme å hente deg for du var så redd. Jeg har aldri vært mer redd enn det jeg var der. For du fortjener alltid å være i de beste hender, noe du ikke var der. Så da kjørte jeg deg hjem og fikk deg trygt inn dørene. Vi har også delt ulike angstsituasjoner, og redsler med hverandre. Du er alltid godhjertet, og ønsker alltid alle det beste. Du smiler og det første du gjør er å åpne armene og gi alle en god stor og varm klem. Du aner ikke hvor utrolig mye du betyr for meg, og hvor ubeskrivelig glad jeg er i deg. Lene du er den aller aller godaste snillaste herligaste og besta jentå på jord. GLAD I DEG ♥
KOS OG KLEM ♥

Mine dager på landet i bilder

25.03.2016
16:19


KOS OG KLEM ♥

Påske forsettet mitt

25.03.2016
13:20

HEI og god lang fredag ♥
I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hvordan kostholdet og treningen blir etter påskeferien. Jeg skal nemlig kutte ut alt som hetter kustig sukker og vanlig sukker. Jeg har laget en plan jeg skal følge til punkt og prikke fra og med søndag, altså 1. påskedag. Jeg har dessverre heller ingen helgekos i perioden frem over. Hvor lenge jeg holder på med dette får jeg se, men fra tidligere erfaringer vet jeg at jeg har ben i nesen og liker best dette kostholdet i magen. Når det kommer til trening skal jeg fokusere mest på intervaller, tabata og jogging. Grunnen til det er at jeg ønsker å forbedre kondisjonen og føler det er den beste treningen for meg. Jeg skal selvfølgelig trene styrke og men ikke like mye som før. De gruppene jeg trener da er mage, rompe og rygg. Magen trener jeg for å få frem magemusklene. Rompa trener jeg for å få en spretten stump, hehe. Og ryggen trener jeg fordi jeg vet jeg er svak i ryggen, og ønsker å bli sterker der for å ikke utvikle noen ryggskader. Jeg legger med matprogrammet mitt under her ♥


KOS OG KLEM ♥
 

Påskelunsj med Det nye

24.03.2016
15:28


 ♥   ♥   ♥KOS OG KLEM ♥

Wanties

23.03.2016
18:05


Alle disse nydelige klærne finner du HER ♥

I dag kom påskeharen her på landet

23.03.2016
16:43


I dag kom påskeharen hoppende forbi med et nydelig påskeegg, og en stor pose med masse godt. Herlighet for en snill påskehare som kom på besøk her i år da! Ellers i dag har jeg gått tur med mormor, og sett på mange flotte husvogner. Litt senere på dagen kom mamma og pappa inn her på landet, så nå skal påsken nytes sammen med familien. Det er ingen påske uten mamma og pappa, det skal jeg låver dere. Er det ei som er mamma og pappa dalt så er det meg.. Ha en super fin påske dag, og nyt sola hvis dere har den. Vi har vertfall hatt en flott vårdag, med sol hele dagen. Og jeg har vært ute i nesten hele dag, og fått mange nye fregner, offa meg. Jeg var også oppe klokken 07.30 i dag også. Det er så utrolig deilig å få så utrolig mye ut av dagen, siden jeg ikke sover vekk hele formiddagen ♥KOS OG KLEM ♥

Det er aldri for tidelig å stå opp på landet

22.03.2016
11:53


God morgen fra landet ♥
I dag startet morgenen stille og rolig sammen med mormor klokken 07.30. Jeg voknet nesten så tidlig av meg selv, bare nesten dag. Hehe, mormor tok på seg og da voknet jeg av henne. Påskemorgen er noe jeg ser på hver morgen, og det er like barnslig men samtidig så koselig hvert år. Jeg og mormor satt i hver vår krok og lo. Det var en fin morgen, den var rolig fredlig og en stille utsikt ut mot havet. Etter en god frokost kjørte vi på butikken, og da var jeg så heldig å fikk Det nye. Det er en av de kjekkeste bladene syns hvertfall jeg. Enten Kamille, Det nye eller Hjemmet. Ha en strålende tirsdag hjerter ♥KOS OG KLEM ♥

BLONDIE FRISØR er å anbefale

21.03.2016
18:50

Hei og god ettermiddag alle sammen. I dag skulle jeg som sagt til frisøren, men hadde ingen planer om hvor jeg skulle gå. Da jeg kom til byen, gikk jeg til Blondie frisør for det er der mormor pleier å gå. Jeg er veldig redd for å gå til frisøren, for håret betyr så mye for meg. MEN det hadde jeg ingen grunn til å være, for Mathilda (hun som møtte meg i døren) var virkelig ei solstråle. Jeg ble kjempe godt tatt i mot, og hun behandlet meg på den beste måten under hele behandlingen. Det var heller ikke noe å sei på prisen. Ganske billing faktisk. Her kommer resultatet, ganske fornøyd ♥
FØR                                                        ETTERKOS OG KLEM ♥

Morgenstund har gull i munn

21.03.2016
10:16


God morgen hjerter
I dag sto jeg opp klokken 09.30. Det er deilig å ikke sove vekk hele dagen når du først har ferie, syns hvertfall jeg. Nå skal jeg snart til byen, som jeg snakte litt om i går. Så deler jeg før og etter bilder fra frisøren. Ha en fin påskemorgen eller siste rest av jobb dagene for dere som er på jobb enda. Nå er det snart påske for alle ♥ Nyt dagene, og finn på mye kjekt!KOS OG KLEM ♥

Siste påsken på landet

20.03.2016
13:48

God søndag ♥
Nå nermer det seg påske for mange. Det er bare noen dsager til på jobb før påskeferien kan nytes, selv om jeg tok ferie nå på fredag. Jeg tenkte å fortelle dere litt om mine påske planer og hva jeg skal gjøre denne ferien. Allerede i morgen skal jeg til byen for å vaske butikken til mormor og morfar, noe jeg gjør fast hver uke. Etter vaskingen skal jeg gå ned til frisøren for å høre om de har en ledig time til stussing, for jeg har UTROLIG slitte tupper nå. Jeg er så alt for glad i det lange håret mitt at jeg så alt for skjeldent til frisøren, men når ser jeg at det virkelig er på tide med en stuss. Etter frisøren blir det nok en treningsøkt hvis jeg ikke får tid før vaskingen. Så blir det hjemm å pakke til for jeg skal nemlig reise inn på landet i morgen, noe som jeg gleder meg veldig til. Dette blir siste påsken der inn, på grunn av at vi ikke kan være der lenger. Vi har leid et industriområde, som nå skal brukes til jobbin osv. Det er ganske trist på grunn av at jeg er oppvokst der inne, og har utrolig mang minner knyttet til denne plassen. Det er dessverre ingenting å gjøre med det, så det er bare til å nyte den siste tiden der inne. Ønsker dere en flott søndag, så deler jeg nok før og etter bilder fra frisøren i morgen. Jeg gruer meg som bare søren, det er faktisk verre en tannlegen synes jeg.. Hehe ♥

KOS OG KLEM ♥

Endelig var påsken der

18.03.2016
23:39


Da var endelig påskeferien der. Denne ferien ha jeg sett frem til fordi vi har hatt så mye skole den siste tiden. Så denne ferien ska nytes sammen med venner og familie. Ønsker dere en flott ferie ♥ 
 

Morning like this

13.03.2016
15:48

For en herlig helg det har vært da! Fysøren denne helgen kommer jeg til å huske resten av mitt liv, dette var den beste julepresangen vi kunne fått av mamma og pappa. Her er bilder fra lørdagsfrokosten og morgenkaffen. Ha en herlig avsluttning på helgen alle ♥


KOS OG KLEM ♥

På tide å si hade

13.03.2016
10:21

Da var sistedagen allerede kommet. Vi hadde en fin morgen, og koste oss sammen med en herlig hotellfrokost, før vi gikk opp å pakket koffertene. Nå er det på tide å si hade til Bergen for denne gang. Da var det bare å tussle mot sentrum å prøve å finne frem til bilen. Ha en strålende søndag alle!

KOS OG KLEM ♥

 

Dagens innkjøp

12.03.2016
22:57 

Minnerik dag her i Bergen

12.03.2016
21:37

Fysøren for en dag det har vært. Jeg har opplevd så utrolig mye bare på en dag. Jeg vil ikke hjem allerede i morgen, men sånn er det bare. Det er alltid god å få sove i sin egen seng i gjen også da! Så jeg skal ikke klage for det. Jeg har vertfall et trygt og godt hjem å komme hjem til, det er det slettes ikke alle som har. Nå kommer vi akkurat fra byen nok en gang. Dette var nok siste turen ut til byen, for i morgen tidelig reiser vi jo hjem over. Så da er det bare frokost, og en lete tur etter bilen vår som vi gikk i fra i går. Hehe, ha en super kveld ♥

KOS OG KLEM ♥

Storshopping i Bergen

12.03.2016
18:41


Da er vi vell hjemme på hotellet igjen. Etter en ganske kald shopping tur siden klokken 11.00. Vi har vært borte i ganske mange timer så vi er ganske slitne begge to nå. Jeg er også iskald, for så smart som jeg var pakket jeg med meg to av de tynneste men fineste jakkene jeg hadde hjemme. Det er jo vår, men jeg skal låve deg at vi ikke fikk et vår vær her i sentrum hvertfall. Det regnet og blåste om en aen, men det var absolutt verd det. Nå skal vi slappe av før vi kler oss å tar en siste tur ut på byn for å spise middag. Vi har ikke helt bestemt oss hvor vi skal spise, men tenkte å søke på de mest populære resturangene i Bergen sentrum så får vi se hvor vi havner. Jeg slenger med noen av bildene som ble tatt i byn, innkjøpsbilder kommer senere i dag ♥

KOS OG KLEM ♥

Goodmorning from bed

12.03.2016
11:14

God morgen hjerter ❤

I dag sto vi opp klokken 09.00, tok på oss koseklær og gikk ned for å spise frokost. Bilder av frokosten kommer litt senere i dag pga søsteren min glemte lader til macen sin hjemme i Haugesund, så hun har ikke strøm til å laste de opp. Jeg har en annen maclader enn henne så hun kan dessverre ikke låne min heller. Så de bildene kommer om ikke så alt for lenge. Nå skal vi stelle oss før vi går mot byen for å shoppe. Fysøren så jeg gleder meg. Ha en topp lørdag goingene mine.

Kos og klem❤

Vi mistet bilen, og fant ikke hotellet

11.03.2016
20:22Da var vi i Bergen dere!
Fysøren for ei helg dette kommer til å bli. Vi fikk nemlig en hotellweekend i julepresang av mamma og pappa. Så denne helgen skal tilbringes sammen med min kjære søster i Bergen STOR by. Hehe det er en grun til jeg skrev stor med store bokstaver, for vi klarte nemlig å tulle oss mye bort i dag da vi letet etter hotellet. Vi barkerte bilen inne i et parkeringshus som vi nå ikke aner hvor er. Det eneste positive er at vi har GPS på mobilen og vet hva parkeringshuset heter, hehe. Etter vi hadde komt på hotelet slapte vi av, før vi tok oss en tur ut for å se oss litt rundt, men vi måtte holde oss i nærheten sånn at vi ikke mistet hotelet også, hehh jenter på tur. Nå skal vi slappe av med Idol på hotellrommet sammen med pepsimax og druer, her går det ikke i bilig smågodt som ødlegger kroppen. Ha en super fin kveld!


KOS OG KLEM SNAKKES I MORGEN ♥

Det burde ikke være lov å holde på sånn

10.03.2016
15:12

SMÅGODT? Hvorfor akkurat smågodt? Det er det dumeste produkte å sette ned prisen på. Det er vansklig nok i seg selv å ikke kjøpe godteri, så hva er vitsen med å sette ned prisen på godteriet som er så skadelig i store mengder. For det blir ikke bare kjøpt en liten posen når prisen er så lav. Folk kjøper bøtter og spann av det. Kunne de ikke heller satt bed prisen på noe som er greit å kjøppe mye av. Fysøren jeg blir så frustrert. Hele skolen gikk jo selvfølgelig på butikken i hvert friminutt, og det er jo ikke en bra lunsj i det hele tatt. Jeg er en person med sterk viljestyrke, så jeg klarer heldigvis å motstå, men stakkars de som er litt svakere. Fyseren dette er så dårlig gjort. Jeg blir kvalm.

Klem❤

Søndagstur i fint vær

28.02.2016
13:16

En søndags morgen må alltid starte med en kopp kaffe. Kaffe er den perfekte måte å våkne på for meg. Det ble heldigvis ingen untak i dag. Jeg hadde en deilig frokost med bagetter, egg, melk og kaffe. Mmm, virkelig en perfekt morgen. Etter frokosten hoppet jeg oppi treningstightsen min, tok på meg en sports bh og fant frem en hvit topp som jeg tok på. Deretter gikk jeg ut døra å tok meg en god og lang søndags tur. Eller lang og lang, hehe. Ble vel en halv times tur tror jeg. Det er så mange fine tur områder i nærheten her, så jeg har ingen unskyldninger for å ikke lufte meg litt. Da får jeg også en glad og fornøyd hund i huset også. Ha en strålende søndag alle sammen. Denne dagen skal vertfall nytes UTE.

Kos og klem

Saturday breakfast

27.02.2016
13:28

God morgen alle sammen. I dag startet jeg dagen med en super digg frokost. Nå går turen videre til Amanda, der jeg skal møte noen venniner av meg. Ha en flott lørdag alle!

Kos og klem!

Nydelig tur i det flotte vår været

26.02.2016
17:00

I dag måtte jeg bare ta på meg joggeskoene å gå meg en tur, for fysøren for et vær vi har hatt i dag. Helt blå himmel og en stor sol som faktisk varmte. Dette kaller jeg vår følelse, og det er virkelig ingen ting bedre enn det. Jeg gikk 6 km, med min skjønne chihuahua Milo. Dette var virkelig en super start på helgen. Slenger med noen flotte bilder fra turen.

Ha en super topp fredag ❤

Mølle tips, og gode mage øvelser

26.02.2016
09:37

Hei hjerter..

I dag tenkte jeg å skrive litt om noe som jeg selv har opplevd, og ønsker å forklare til dere. Dette handler om mitt syn på trening oh hvorden jeg utfører det. Skal gi litt tips dersom du er en som løper mye på mølla, og sliter med vonde knær. Jeg er en person som virkelig elsker å trene tidelig om morgenen. Jeg står opp 05.40 å går inn treningsdøren klokken 06.00. Det er virkelig INGEN bedre måte å for eksempel starte en mandagsmorgen på en det. De dagene jeg trener om morgenen trener jeg på tom mage. Det vil si at det er begrenset hva jeg kan gjøre og hvor hardt jeg klare å prestere. Så jeg kan ikke si jeg setter noen perser i øvelser da, for det går mest i intervaller på møllen, eller langdistanser med lavere speed. Jeg har alltid helling på mølla på 1,5 eller høyere. Pågrunn av at jeg sprang helt flatt i flere månder å dro på meg kneskader i begge knærne, som jeg gikk rundt med i en månde. Den månden kunne jeg ikke springe i det hele tatt, noe som var utrolig trist. Så jeg anbefaler alle å ha en helling på minst 1,5 for å ikke belaste knærne for mye. Etter min løpe økt som varer fra 30 minutter til rundt 45 minutter. Etter mølla trener jeg som oftest rompe og mage. Da trener jeg tabata økter på fire minutter om gangen. Det jeg trener hardet i 20 sekunder, og 10 sekunder pause * 8. Situps på yogaball er også en gode mage øvelse som tar godt på magen. Prøv det ut, gjerne ta 20 reps * 3 sett.

Nå vil jeg bare ønske dere en super flott fredag dere, og håper dere nyter dagen og slappe litt av. Jeg er ferdig på skolen klokken 11.30, noe som er utrolig deilig. Kos og klem ♥

Skal jeg legge ned bloggen?

23.02.2016
17:26

Mitt fravær på bloggen har vart ganske lenge nå. Grunnen til dette er fordi jeg ikke har vert helt sikker. Ikke helt sikker på hva dere egentlig ønsker å lese på bloggen min. Det jeg interesserer meg for som dere kanskje vet, er et sunt kosthold balansert med fysisk aktivitet. Jeg er også ei jente som er opptatt av skjønnhet og fine klær. Jeg elsker virkelig å få noe nytt i klesskapet, det må være noe av det beste. Men nå skal jeg ikke snakke meg mer vekk fra handlingen bak dette innlegget, som skulle være å be om litt hjelp. Jeg føler ikke jeg lykes helt med det jeg skriver, og ønsker å høre deres mening bak dette. Så nå spør jeg dere alle, Skal jeg legge ned bloggen, eller skal jeg blogge om det som interesserer meg mest. Eventuelt hva vil du lese her? 


Kos og klem ♥

 

Hjemmelaget burger med søtpotetchips

01.02.2016
21:32 Hamburger brød 2 stk:

 • 1/2 pose tørr gjær
 • 1 dl mandelmel
 • 1 dl havremel
 • 1 ss fiberfin
 • 1/2 dl olje
 • 1/2 dl melk (37 grader)
 • 1/2 dl vann (37 grader)
  La deigen heve i 30 minutter, så elter du deigen og ruller den til en pølse før du deler den i to like emner. Rull de til to boller, også trykker de ned til en tykkelse på 1,5 cm. La så brødene heve i 30 minutter til. Stek så midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. 

Karbonader 6 skt:

 • 400 gram karbonadedeig
 • 1 egg
 • 2 hvitløksfedd
 • salt, pepper
 • liten neve havregryn for litt crunch. utrolig godt!

Søtpotetchips:

 • 1 stk søtpotet
 • olje
 • salt, pepper

Jeg skjærte de så tynt som jeg klarte, så la jeg de på et stekebrett. Deretter sprayet jeg de med olje, så dryste salt og pepper over dem. Stk på 250 på varmluft nederst i ovnen. Til de begynner og bli svarte rundt kanten.
ENJOY ♥

Ny kjole, og gårsdagens antrekk

31.01.2016
13:22


Klem Marthe ♥

Rosinbolle- lapper ♥

26.01.2016
16:38

Jeg som andre blogger har noen blogger jeg leser fast hver dag, og en av de er FitnessCherry og bloggen hennes finner der her. Hun delte nemlig verdens beste oppskrift i dag, så jeg bare måtte prøve ut med engang. Den ble virkelig helt nydelig. Denne kommer jeg til å lage mange flere ganger. Har du lyst på bolle en dag, men vil ikke skeie ut midt i uken. Da kan du prøve ut denne oppskriften

♥ en porsjon ca 2 stk

? 30-40 gram havregryn

? 2 egg

? 1 scoop vanlije protein (ca 30gram)

? 1 ts kanel

? 1 ts kardemomme

? 1 ss rosiner

La røren svelle i 10 minutter. I mens finner du frem lappetakken, og setter den på middels varme. Du kan selvsagt steke dem på panne, men jeg anbefaler takke, for da får de mer som en lappe konsistens.

Når du legger røra på takken strør du rosiner oppå toppen. Kos deg masse! ♥


KOS OG KLEM ♥

Jeg er ikke som alle andre

26.01.2016
15:38

Ingen er like, og alle har forskjellige følelser, og syn på ting. Jeg vet at jeg kanskje ikke har det vanlige synet på hvordan en ungdom ser på hverdagen sin. Jeg har nå i to år jobbet for mine mål. Jeg har gått mye ned i vekt. Jeg har også gått litt opp i vekt. Jeg spiser sunt. Når jeg spiser usunt gjør jeg det alltid med måte. Det vil si at selv om jeg skal skeie ut en dag så skeier jeg ut i små mengder. Det kan ofte gi store forskjeller. Isteden for å gomle det stappfull av godteri, chips og brus, går det ann å ta seg et glass når fredagen kommer, og velge en av de tre helgedagene til en kosekveld. Der du kan unne deg litt ekstra godt. Ikke la en kosedag bli til tre. Dette er vertfall min anbefaling. 

Her kommer seks punkter om meg som muligens er litt annerledes i forhold til andre på min alder:

 • Legger meg som regel rundt klokken 22.00. Det kan også hende at jeg legger meg klokken 20.00, dersom jeg er trøtt og føler for litt ekstra søvn. Søvn er veldig viktig for meg. Jeg må minst ha åtte timer, men helst opp mot ni.
 • Trener klokken 06.00 for å starte dagen på en best mulig måte. Jeg har klokken på 05.40, for å så kjøre moped til trening. Da er det som regel jogging, eller Crossfit.
 • Jeg kan bruke opp mot en timer på et måltid. Det er som regel alltid jeg som er sist ferdig. Ikke det at jeg spiser noe mer enn andre, men jeg tygger lenge, og summler ganske mye.
 • Er ei jente som alltid må ha prikken over I'en. Rommer mitt er alltid ryddig. Maten må ligge helt rett på fatet, kjøttet der og grønnsakene på den siden, hehe.
 • Mitt ønsker rundt kroppen min er å få mindre lår og smalere hofter, og markerte magemuskler.
 • Håret mitt betyr utrolig mye for meg. Jeg har aldri angret mer enn den gangen jeg farget håret mitt, mamma begynte jo å lure på om håret hadde falt av eller blitt blått etter blekingen.


  Ha en fin tirsdag, i kveld kommer en super god oppskrift på rosinbolle- lapper. Jeg har aldri smakt noe så godt før så er det sunt i tillegg.

Marthedagsland- instagram

22.01.2016
20:29

Om du ønsker å følge ei jente som legger ut mye mat, trening og dvs.. Så kan du følge Meg her

Kos og klem ❤

Håper det skjer oftere i år

21.01.2016
20:13

På søndag var vi oppe i Røldal, og sto på slalom. Det er virkelig noe jeg synes eg sykt kjekt. Håper vi reiser opp litt oftere dette året enn i fjor. Vi var der stortsett hele dagen. Kjlrte 11 og var hjemme klokken seks.

14 dager er gått, og det føles helt fantastisk

14.01.2016
09:51

I dag er det to uker siden jeg sluttet med tilsatt sukker, og godteri. Jeg har ikke et nyttårsforsett å kutte ut dette i hele år, men har tenkt å holde på en liten stund slik at kroppen min får kommer i skikkelig gode rutiner etter juleferien. I juleferien har jeg kost meg mye, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt, for året går i en berg og dalbane, og du har lov å kose deg inni mellom, men selvsagt med en begrenset mengde. Jeg merke nå at det ikke har det samme søtsuget så jeg hadde de første dagene i januar. Det er utrolig deilig og ikke ha lyst på noe søtt hele tiden. I morgen kommer det ut hva jeg spise i løpet av en dag, så snakke vi ♥


KOS OG KLEM ♥

Banan- og vaniljesoftis ♥

12.01.2016
20:49

I dag fikk jeg skikkelig lyst på is, spesielt softis. Så derfor prøvde jeg meg på noe som smakte kjempegodt! Alt du trenger er:

 • to frystebananer i biter
 • en scoop vaniljeprotein
 • 0.5 dl melk

Mix alt sammen og nyt det, det smakte helt super godt! Detter er spesielt bra etter trening, siden det både er mye karbo og protein i den. Kose deg ♥

KOS OG KLEM ♥

Cozy sunday in bed

10.01.2016
16:50Jeg er endelig i rett spor etter sommeren

09.01.2016
23:17

Det har vert en spesiell tid. Veldig snål og merkelige menyer til å være meg egentlig. Det var etter sommeren kostholdet falt litt sammen. Jeg var på to harryturer og de gjorde noe med meg så jeg ikke har klart å bremse. Det har stadig blitt mer og mer kos. Jeg spiste det som falt meg inn, sel om det var fredag, mandag eller onsdag. Men nå dere. Nå er jeg endelig i rette spor igjen. Jeg starte for fulgt etter nyttår, og kjenner jeg mer rett så vet jeg selv at jeg kan hvis jeg vil. Jeg har klart å gått ned 18 kg på et år, då klarer jeg å legge om kostholdet også. Jeg spiser ikke snop foreløpig. Det er fordi jeg synes kroppen kjennes så mye bedre uten. Deg er ikke opplåst, og ikke kvalmen. Det er rett og slett ingenting negativt med å kutte ut godteriet en god stund. Nå koser jeg meg heller med litt frukt, grønnsaker og litt nøtter( uten salt, f.eks. mandler, pistasjnøtter eller valnøtter.) Håper dere får en flott lørdag godinger!♥

 
Kos og klem ♥

Smoothie oppskrift og skolestart

03.01.2016
15:01

Dagens lunsj ble fruktasalt med bringebærkesam, og blåbærsmoothie. Det er faktisk ikke så gale som dere tror å spise sunt, hvertfall ikke når det fins så masse sunt som er godt. Smoothien lagde jeg av frosenbanan, frosneblåbær, cotagechees,linfrø og vann. Det va skikkelig godt! mm ♥ Nå er det under et døgn så er jeg tilbake på skolebenken. Føle virkelig disse to ukene har sust av gårde, så jeg gleder meg allerede til vinterferien. Kos og klem god folk! ♥

My new years dinner

01.01.2016
14:00

Gårsdagen var virkelig ikke feil. Vi startet kvelden med ribbe klokken 19.00, etter fulgt av dronningmaud. Deretter ble det litt spilling av gruble, før vi fant frem enda noe søtt og godt. Vi koste oss sammen, og hadde pakkeleken rundt klokken 22.00, det er virkelig tradisjon her i heimen. Jeg fikk fire nydelige pakke tilslutt, et hvitt hjerte av tre, et hvitt hjerte av porselen, en designer ting som er formet som en diamant, og to hvite kongler av porselen. Etter pakkeleken va slutt, gikk vi ut å sendte opp raketter klokken 23.00. Jeg hater, raketter! Det er på ingen måte stygt, men har liksom aldri vert noe fan av det. Det bråker så masse, og vi har en stakkars hund. Det er farlig, og ødelegger jorda enda litt mer. Jeg stemmer for oppskytning akkurat klokken 00.00 jeg. Heheh, så slipper alle stakkars dyr og andre bli plaget så altfor lenge. Men sist men ikke minst GODT NYTTÅR hjertene mine! ♥

KOS OG KLEM ♥

Det er bare å lete frem motivasjonen folkens

31.12.2015
15:38

Nå er 2016 rett rundt hjørnet, og jeg ber deg om å lage det noen nyttårsforsett. For hva er vell kjekkere enn å traske rundt med en sunn og frisk kropp, om du bare endrer litt på kostholdet ditt? Eller kjøpe deg en magetopp som du aldri før har tørt å gått i, men har trødd inn på treningssenteret for å kunne tørre dette. Det er du, kun DU som kan gjøre en forskjell i dine vaner og rutiner. Du må tenke litt over det, og finne ut hvorfor du ønsker å spise sunnere. For jeg skal låve deg at etter bare noen måneder kanskje også uker så vil du takke deg selv for dette. Du er nå et sunt menneske, som har en sunn og frisk kropp. Sett deg ned og skriv i vei, skriv noen punkter og prøv det ut!KOS OG KLEM ♥

hva kan være galt?

30.12.2015
16:51

I det siste har jeg hatt store smerter i knærne når jeg trener og litt verk når jeg går i trapper. I dag skulle jeg trene knebøy, men det gikk ikke for når jeg da skulle reise meg opp igjen gjorde dette for vondt. I det siste har jeg sprunget en del på mølle uten noe helling, så har en liten mistanke om at det er det som er problemet, at jeg har fått for mye belastning rett på knærne. Hvis noen har hatt noe lignende eller vet om noen så har hatt noe slikt, gjerne legg igjen en kommentar. Så snakkes vi snart ♥


KOS OG KLEM ♥

Julegavene jeg fikk i år

25.12.2015
11:08Julefrokost

24.12.2015
12:47
Ønsker dere en flott flott julekveld ♥

23. desember og enda en fin morgen

23.12.2015
15:01

Hei og god ettermiddag alle sammen. Da var det allerede lille julaften, noe jeg egentlig ikke skjønner helt. For desember har jo nettopp begynt og jeg har ikke julestemning en plass. Tror det har litt med snøen å gjøre. Siden vi enda ikke har fått snø, så kommer heller ikke julestemningen helt. Men det er dessverre veldig lite å gjøre med det også. Så vi får gjøre det beste ut av det. Ha en strålende lille julaften alle sammen, og nyt juletiden til tusen ♥

KOS OG KLEM ♥

SHIT! Det hadde jeg helt glemt ut!

23.12.2015
10:16

Når det kommer til julaften som er allerede i morgen, burde jeg kanskje begynne å forberede meg litt. For jeg har helt glemt å finne antrekk til i morgen. For fjord årets kjole ble kastet tidligere i uken på grunn av slitasjer her og der. Så hva blir det i år da?? Jeg har så og si ingen fine kjoler i skapet. Jeg har bare sånn fire til fem stk, men ingen av de passer til jul. Så jeg får nok kjøre til byen å kikke etter en fin julekjole i siste liten. Håper bare jeg finner en, og at de har min størrelse.

KOS OG KLEM ♥Årets juleidyll

22.12.2015
20:15


KOS OG KLEM ♥

Fins dårlige klær, ikke vær!

22.12.2015
16:06

Da var vi vell hjemme igjen etter en våt, men ikke minst super kjekt tur. Du er virkelig min alder beste tur venn Lene! Det som er så fint er at både jeg og deg elsker å gå tur i skogen, og begge to driter like mye i om det snør, regner, blåser eller er sol. Vi bor i Norge og velger å nyte naturen samme hvilke vær det er. Ha en fin bitte lille julaften alle sammen. Så snakkes vi i morgen tidelig ♥
KOS OG KLEM ♥

Er vi haugesundere så er vi det!

22.12.2015
11:26

Hei i dag blir det en våt og godt dag ut for min del. Jeg skal nemlig gå til Steinsfjellet sammen med Lene, ei vennine av meg. Dette avtalte vi i går kveld, og tenkte ikke noe på være egentlig. Så i dag morges våknet jeg jo selvfølgelig til storm og regnvær, men er det ikke sånn Haugesund været er da? Så vi får nok bare kle oss god med ull og flis og ikke minst regntøy. Det fins altarnativ trening vettu, det trenger ikke alltid å være tunge vektor som gjør deg sporty. Det handler også om variasjon. Når jeg kommer hjem legger jeg ut litt bilder fra turen, men siden det regner blir det mobilbilder, noe jeg håper går greit? Så snakkes vi senere i dag.


KOS OG KLEM ♥

Haugesund aerobic senter ♥

21.12.2015
17:37

Er du ei dame eller en mann som kunne tenkt det å starte nyåret med en bedre og mer aktiv hverdag? Og du bor i nærheten av Haugesund. JA! da vil jeg bare anbefale Haugesund aerobic og treningssenter. Det er et senter som byr på det meste en skulle ønske seg. Som feks Lange åpningstider, Crossfit trening, et stort utvalg av gruppe timer, to squash saler, spinningsal, gratis kaffe, gratis frokost til morgen fuglene og fem hyggelige personlige trenere som ønsker å hjelpe deg i en bedre form.

Her er inngangen til senteret:

Her er jentegarderoben som alltid spiller fin musikk:

Nydelige speil så du kan ta selfi i :D

To rader med mange tredemøller, så du finner alltid en som er ledig. Her spiller de også bra musikk, i tilfelle du har glemt headsettet hjemme eller ikke orker å styre med det selv.

De har også et stort utvalg av ketlebellkuler så du finner den som er akkurat tung nok for deg.

Det er også et stort utvalg at maskiner til akkurat den delen av kroppen som du trenger å trene litt ekstra. 

Det er også gode benker som du kan slappe av i etter en god økt. Det er også mulig å bestille en smoothie eller kjøpe deg en salat, hvis du er sulten eller trenger energi etter trening.

Her er det masse border som du kan sitte på når du spiser eller drikker kaffe/ smoothie. Det er også her vi spiser frokost om morgenene. 

Når du går ut fra aerobic senteret er det alltid en tanke som sier at det skal bli kjekt å trø inn døren i morgen. Fytti for et RÅTT treningssenter. Det er virkelig ingen som slå dere.

Kos og klem ♥

Dette kommer ut i Januar

21.12.2015
17:02

I Januar starter jeg med mer treningsinnlegg, mer sunne oppskrifter og mer motivasjonsinnlegg. Så det er bare å glede seg folkens. JEg har nemlig en drøss av nyttårsforsett som skal utføres, og de tenkte jeg å dele med dere nå. For det første så skal jeg:

 • Blogge bra, og lever ut kjekke innlegg.

 • Prøve å bli bedre i engelsk, det er virkelig mitt verste/ svakeste fag på skolen.

 • Spise sunt og små kose meg på lørdagen, kun! LØRDAGEN. NB! detter er bare noe jeg skal prøve ut å se om det funker for meg, og om det ikke funker så er helg helg :)

 • Springe mer på mølla, dette elsker jeg, fordi jeg få utrolig god fremgang både kondisjonen og kroppslig.

 • Vær glad, og smilende med alle. Det er viktig å spre glede sånn at andre blir glad.


  KOS OG KLEM ♥

Favoritt retten nå for tiden

20.12.2015
18:51

Dette er virkelig en rett som har tatt med med storm. Den smaker bare så godt, og det er i tillegg ganske sunt. Detter er seibiff med potet, gulrot og litt smør til saus. Det er bare å prøve med en gang, mmm ♥

KOS OG KLEM ♥

Er dere interessert?

17.12.2015
19:01

Hei lurt på om jeg skulle ta bilder av hvordan en typisk morgen for meg ser ut og legge det ut her på bloggen. Er dere interessert i det? Da kan leg legge ut når jeg legger meg, står opp, kjører til trening, trener,Frokost og kjører til skolen. Legg igjen en kommentar om du synes dette hørtes interessant ut. Så ser jeg hvor mange som ønsker dette, og tar utgangspunkt i det. Ha en strålende kveld alle ♥


Kos og klem ♥

Er ikke til å tro

17.12.2015
17:30

Da er det faktisk kun en dag igjen på skolen ut dette året, og det er egentlig bare en koselig dag. For vi skal først ha to timer med julekos i klasserommet, før vi skal opp i gymsalen å spise grøt sammen med hele skolen. Ønsker dere en fin torsdagskveld alle sammen ♥

Kos og klem ♥Når Treningsfrue gir deg ros

16.12.2015
08:44

Det er noe av det beste som kunne skjedd meg i går. Jeg var på trening og postet tre snaps fra gårsdagens løpeøkt på mølla. Da jeg var ferdig satte jeg meg i benken på trening og sjekket sosiale medier, da denne kommentaren kom opp. Fysøren så kjekt å få kommentar av treningsfrue. Dette gjorde virkelig dagen min god.

Her ser dere hvor lite som skal til for at humøre stiger, og trenings motivasjonen øker. Ha en flott onsdag alle sammen♥

Dagen herlige wok

15.12.2015
17:28

MITT ROMPEPROGRAM

15.12.2015
14:31

God morgen alle sammen ♥
I dag tenkte jeg å komme med tre gode tips for den spretne og store rompa som alle ønsker seg. Jeg har selv trent disse øvelsene i bare to månder, og jeg har merket så utrolig stor forskjell allerede. Så disse øvelsene børe du prøve ut!

 Øvelse nr.1
Ligg på ryggen og trekkopp rompa mot taket. Hold i et sekund før du setter den ned igjen. 8 x 3 reps.


Øvelse nr.2
Skyv den ene foten bak og kjenn at rompa svir. Her trenger du ikke å holde så lenger. Bare til du kjenner litt smerte i rompa. 8 x 3 reps.Øvelse nr.3
Skyv foten sidelengs helt til du ikke kommer lenger. Denne skal du kjenne i den foten du skiver opp. Det er ikke alltid du kjenner det på første reps men bare vent, så kommer smerten etter hvert. 8 x 3 reps.


KOS OG KLEM ♥

Skulle hatt flere morgener som dette

15.12.2015
11:17

God morgen alle sammen. I dag er det aksjon Sør- Afrika på skolen, og det vil si at vi skal jobber for 400 kroner i løpet av dagen. Siden mamma og pappa er i syden, kunne jeg vaske og rydde huset siden det snart er jul. Det synes jeg var utrolig snilt gjort, for det er ikke bare bare å gi ut 400 krone. Jeg synes faktisk det var et litt høyt beløp, for det er ikke alle som har så masse penger at de bare kan dele ut heller. Men da er jo alternativet å jobbe på en arbeidsplass om du får tak i det. Siden jeg skal jobbe hjemme kunne jeg sove litt lenger i dag, det var virkelig deilig å sove litt ut. Hehe, jeg vet det nettopp har vert helg, men av en eller annen grunn våknet jeg forholdsvis tidlig av meg selv denne helgen. 

Nå sitter jeg her å nyter en sunn og god frokost mens jeg oppdaterer dere. Når jeg er ferdig med dette skal jeg sitte på med store søster til trening. For det er nemlig minusgrader og klink is her i Haugesund, så ingen mulighet for å kjøre scooter her i dag. Etter trening begynner jeg på rengjøringen her hjemme, jeg satser på å oppdatere dere litt ut over dagen i dag. Håper dere får en fin tirsdag, og kos dere masse. Så snakkes vi om litt.

Kos og klem ♥

Det kunne gått så skikkelig galt

14.12.2015
18:04

I dag morges hadde jeg en koselig frokost mens jeg tente det tredje lyset på adventsstaken. Da jeg satt meg ned gikk tiden så altfor fort, for jeg visste at jeg måtte fylle bensin på vei til skolen, så jeg måtte kjøre enda litt tidligere enn normalt. Derfor pakte jeg vesken og tullet meg ut døren uten og engang tenke meg om. Da jeg kom på skolen begynte jeg å tenke litt, før jeg så kom på LYSENE! Fysøren jeg glemte å slukke lysene!! Jeg gikk ut på gange å begynte å ringe storesøster, men hun tok jo selvfølgelig ikke telefonen. Jeg ringte faktisk hele 21 ganger, men no responce.. Jeg var livredd og ville egentlig bare komme meg hjem å slukke de lysene. Jeg ringte også kjæresten men han var like vanskelig å få tak i. Så da måtte jeg bare smøre meg inn med tålmodighet å vente. Da klokken ble 15.05 sprang jeg faktisk ut døren og bort til scooteren før jeg kjørte hjem. Da jeg kom inn døren hjemme sto det tre lys med masse talg rundt seg. Det var så bra at det ikke hadde gått skikkelig galt, og jeg hadde heldigvis ikke duk under lysene heller. Offa meg, dette skal aldri skje igjen. Så pass på og tenk deg godt om før du forlater huset.


Kos og klem ♥

Jeg får hjerte vondt

14.12.2015
09:33

I går kom vi hjem fra mormor og morfar, og Milo var helt i hundre helt til han ankom stuen. Da så han at både mamma og pappa var dratt sin vei. Ingen var der og det var ingen som ventet på han. Futti grisen så hjerte vondt jeg fikk når han blir så lei seg. Milo hoppet opp i sofaen og la seg på putene som pappa pleier å ha i ryggen. Ååå stakkars skatten min. Kos og klem ♥

10 ting der ikke viste om meg

13.12.2015
21:15
 • Jeg er vedens mest sjenerte person. Noe som jeg synes er utrolig slitsomt.. Hver gang jeg møte nye folk blir jeg rolig og kjempe flau, det synes jeg er kjempe trist og irriterende.

 • For snart fire måneder siden farger jeg håret mitt helt lyst. Fytti jeg har aldri hatt så hjerte vondt før. Jeg sov ikke på flere netter og hadde en stor klump i halsen. Nå er håret på bedringsvei etter to behandlinger, men fortsatt ikke sånn det var. Jeg skal aldri farge håret mitt selv igjen.

 • Jeg er en skikkelig mamma dalt, når de reiser eller ikke er rundt meg blir jeg skikkelig trist. Er også redd det skal skje ting som jeg ikke kan hjelpe med. 

 • Jeg har hatt problemer med å godta meg selv. Har kastet opp og sett meg i speilet ørti ganger. Dette var på det verste november/ desember 2014.

 • Jeg trener fem til seks ganger i uken. Får jeg ikke trent nok kan jeg heller ikke spise mye. Kanskje det ikke er så lett å forså meg her, men sånn er jeg. 

 • Går som oftest på morgen trening klokken 06.00. Det er for jeg liker å springe på mølla tidelig, for det er så god start på dagen.

 • Sier noen noe negativt til meg som f.eks. at jeg spiser feil så går det inn på meg med en gang. Dette vet mamma akkurat like godt som meg så hun tuller aldri med dette. 

 • Jeg har drevet med vektløfting seks år, og deltatt på mange Norgesmesterskap og et Nordiskmesterskap.

 • Har tatt av 18 kg på et år, ved Crossfit og et sunnere kosthold.

 • Er en perfeksjonist med alt. Må ha maten plassert på rett plass på talarken og takler ikke støv og rot noen plasser. Det er helt sant altså! Mamma og de får alltid kjeft hvis de roter, heheh. Kommer jeg til et rotet hus eller rom kan jeg faktisk begynne å grine...

  Kos og klem ♥

Julemiddag sammen med fammen

13.12.2015
19:43

Heiia alle sammen ♥
I dag ble det servert rippe og mye gode grønsaker til. Det er så godt, og jeg får skikkelig god julestemning av det. Jeg har vert i Skjold og besøkt broren til mormor, som va kjempe koselig. De har nemlig nettopp fott seg ny hytte. Den va kjempe koselig, for jeg elske hytter som er lyse og små. Håper dere har hatt en flott flott søndag og Lusia.Kos og klem ♥

kan ikke bo alene

12.12.2015
11:42

I dag er det allerede 12. desember, og vi er halvveis til julaften allerede. fytti, så tiden flyr. I dag sov jeg hos mormor og morfar, for mamma og pappa reiste til syden i dag morges. Er det noe jeg hate så er det å sova alene i et hus, hehe kan ikke skryte på meg at jeg er så tøff skjønner du. Så då er det bedre å ligge trygt her med folk rundt meg 24/7. Hehe, andre hadde nok synes det hadde vert heilt topp og bodd alene men ikke jeg. 

Men hvor i all verden er julestemningen blitt av. Jeg fikk den i begynnelsen på desember når jeg begynte å bake julekaker, men nå kan jeg ikke akkurat si jeg har så mye. Det er desember og kalender har jeg, men hvor i all verden er snøen? Det er ikke jul før det er hvitt ute. Så får virkelig håpe den dukker opp snart.

Jeg har faktisk allerede begynt å tenke på nyttårsforsettene mine også, for jeg vet hvor fort den siste tiden her går nå. For før vi det ordet av det så er det 31. desember. Jeg har noen forsett om kos, noen om trening og noen om skole. Disse forsettene kommer på bloggen når det nærmer seg litt mer. Men tiden går jo så fort så du skal ikke vente så lenge før det plutselig er ute.


Kos og klem ♥

Julebrød med litt bedre samvittighet ♥

06.12.2015
16:34

Da er det allerede 2. søndag i advent og jeg tenkte jeg skulle dele en litt sunnere jule oppskrift med dere i dag. Jeg er vertfall utrolig glad i julebrød, men synes det sukkere ødelegger litt siden alle julekaken også er full i sukker. Derfor ville jeg dele denne sukkerfie julebrød oppskriften med dere. Det smaker minst like godt som med sukker for eller så hadde jeg ikke giddet å bytte det ut, for jul er jul. Noen jule gram/ kilo kommer nok på kroppen uansett men det går jo ann og prøve å kutte litt hvertfall. Så får du litt beder samvittighet ♥
JULEBRØD 5 stk:

 • 150 g margarin
 • ½ kopp taggatesse
 • 250 g rosiner
 • 100 g sukat
 • 1 l melk
 • 1,5 kg hvetemel
 • 1 pk gjær
 • 1 egg (til pensling)

Bland margarin, taggatesse, rosiner og sukat i en bryte. Varm til snørret er smeltet. Tilsett da melken og varm til 37 grader. Tilsett resten av ingrediensene pluss alt i gryten oppi en miksmaster til en fin bolledeig.

La deigen hvile i 30 min under et klede.

Form fem brød og la dem heve på steke brett under et klede i en time. Pensl deretter brødene med egg, og stek på 190 grader i 30 min. (På rillen under midten)

Enjoy ♥Kos og klem ♥ Ha en super søndagskveld god folk ♥


Hjemmelget fiskeboller

25.11.2015
10:55

Ingredienser
500 g torsk (eller hyse, sei, steinbit)
2 ts salt
1 ss potetmel
1 eggehvite
3-4 ss melk


Oppskrift:
500 g torsk 
2 ts salt
1 ss potetmel
1 eggehvite
3-4 ss melk

Slik gjør du:

Bland sammen alt i ei skål, og bruk en blender eller stavmikser. 
Kok deretter opp vann, og legg form massen til små boller og kok de i vannet.

Jeg lagde også hvit saus for første gang, og den ble utrolig god med mandelmelk isteden for vanlig melk. Det bør du prøve ut!

Ingredienser:
3 ss smør
3 ss hvetemel
3- 4 dl melk
Smak til med salt, pepper og muskat 

Legg deretter oppi fiskebollene og butt fra visp til ei ause. 

 

Julepannekaker med sunn sjokoladekrem

24.11.2015
13:39

Pannekakerøre:

 • 2 dl havremel
 • 1 egg
 • 1 ss forever honning
 • 1 dl mandel melk

Sjokoladekrem:

 • 1/2 avokado
 • 1 ss raw kakaopulver
 • 1 ss forever honning
 • 5 dråper vanilje essens
 • 2 ss mandel melk

Bland alt med en stavmikser eller i en foodprocessor. ENJOY ♥

Kos og klem ♥

Video til min beste som er 20 år i dag

15.11.2015
15:08

Gratulerer så utrolig masse med 20 års dagen verdens beste storesøster. Du er ei sterk, snill og koselig jente som bare vil folk godt. Så lenge de er snille med deg da! For er de ikke snille så kan selv du slå til med en heftig diskusjon eller stygge blikk, men det mener jeg er lov når de ikke er snille med deg .

Du er faktisk 20 år i dag, det er faktisk ikke til å tro. For to år siden ble du 18 år og det føler jeg ikke er så lenge siden, men det er faktisk blitt to år allerede. Herlighet så tiden flyr. Du har drevet med ballett, cheerleading, show- dans og vektløfting opp igjennom årene, og nå var det plutselig fitness som sto for tur du er virkelig en tøffing du altså. Jeg må bare si at jeg er utrolig stolt over alt som du får til, med tanke på at er rammet av angst som kan påvirke store deler av hverdagen din. Du klarer til og med å jobbe noe som imponerer med veldig i og med du har sosialangst. Sosialangst betyr at du er redd for å treffe nye mennesker, og snakke med folk du ikke kjenner så godt. Du er redd for hva de tenker og hva de føler om deg. Så dette er ikke noe å tulle med. Du er STERK.

Men jeg vil vertfall bare gratuler deg så masse med dagen, og ønske deg en super strålende dag, med venner, familie og kjæresten. GRATULERER SÅ MASSE GULLET MITT. Du er gull verd.


KOS OG KLEM ♥

Når vekkeklokken ringer før du har sovnet!

11.11.2015
09:43

I går kveld var vi på Egon og feiret pappa sin 43 års dag. Det var utrolig koselig. Det var sammen med mamma, pappa, store søster, mormor, morfar, farmor og farfar. Jeg har alltid et stort problem når jeg er på Egon, grunnen til det er at jeg aldri klarer å bestemme meg for hva jeg skal velge. Hehe, så om jeg har tid er det lurt å stikke innom menyen på nettet sånn at alle skal slippe å vente på meg. Men jeg falt for Bbq spareribs.

Da jeg kom hjem i går, pakte jeg skolesekken og gikk opp å la meg. Grunnen til det var fordi jeg var så utrolig trøtt. På grunn av at jeg sto opp klokken 05.40. Så jeg la meg vell klokken 21.45, men det som var så merkelig var at jeg følte jeg ikke hadde sovnet før vekkeklokken plutselig ringte. Og da va klokken plutselig 07.00. Det var så utrolig deilig fordi jeg sovnet med engang. Jeg kan ikke huske at jeg lå et sekund før jeg sovnet engang, fy så deilig det er. Ni timer med søvne er virkelig ikke å undervurdere.

 
KOS OG KLEM ♥

Ingen har tid til alt

08.11.2015
15:13

Heia alle sammen, vet det er en stund siden sist nå. Grunnen til det er fordi jeg ikke har hatt en eneste ting å blogge om. For jeg har vert utplassert på et sykehjem og jobbet hele dagen. Når jeg kom hjem fra jobb måtte jeg skrive logg om hva jeg hadde gjort på. Så når jeg da var ferdig med det var det ikke mye energi igjen til denne bloggen ass. Men nå er jeg no her igjen. Jeg skal snart hoppe i treningsklærne og kjøre på trening. Det blir min første økt på en måned! Jeg har vert i en tenkefase for hva jeg skal gjøre videre, men nå har jeg bestemt meg. Jeg er tilbake og klar for et helt nytt år hos Haugesund aerobic og treningssenter.

 

Hvor jeg har tilbringa helgen

01.11.2015
19:56

God søndag alle sammen ♥

Har hatt en super fin helg sammen med gamle vaktløftervenner som deltok på nordisk mesteskapet i Tysvær i helgen. Det har vert masse bra løfting, og mye godt humør. Nå ser jeg frem til ei ny uke i praksis, og få unnagjort litt skolearbeid. Ønsker dere alle en flott flott uke ♥
KOS OG KLEM ♥

Gårsdagen

26.10.2015
07:25

I gar gikk jeg mamma og Milo tur rundt i skåredale. Det var utrolig masse fint og se der oppe, så det skal virkelig gjentas. Her kommer litt bilder ❤

Vann i munnen

25.10.2015
18:23

Håper alle får en flott søndagskveld, nyt kvelden for det er den siste gør ei ny jobb eller skole uke ❤

KOS OG KLEM

Måtte bare ha dette i går!

25.10.2015
13:20

Hehehe i går kjørte jeg ut i bare pusjen, jeg hadde tatt på meg koseklær og var klar for lørdagskvelden, men så fikk jeg plutselig skikkelig lyst på is! Så orket jeg ikke å ta på meg andre klær, hahah! Hvis du lnsker å følge med på snap så heter jeg: marthe.dagsland ❤

Kos og klem❤

hvorfor jeg tar meg tid til bloggen

25.10.2015
09:14

Jeg har hatt mange blogger opp igjen om, men jeg har funnet ut at det er denne jeg brenner for. Det er denne jeg ønsker å dele med hele Norge. Jeg blogger om kosthold og hvordan hverdagen min er. Hverdagen min består som regel av trening, mat, skole, venner, familie og blogging. Jeg elsker å blogg, og dere lurer kanskje på hvorfor jeg gidder å skrive innlegg dag etter dag. Grunnene til at jeg ønsker å blogge er rett og slett fordi jeg ønsker å dele hverdagen min med mer enn bare familien min. Jeg ønsker også å skrive innlegg slik at jeg kan bla tilbake og lese dette om noen år, for det vet jeg er veldig kjekt med de bloggene jeg hadde da jeg var yngre. Jeg håper så inderlig masse at dere liker det jeg blogger om og at den er kjekk å lese! KELM ♥10 gode råd for bedre Helse

24.10.2015
22:04

Kostholdet:

 • Start dagen med et glass vann, før du inntar frokost.
 • Spis en sunn og god frokost. Gjerne knekkebrød med skinke/ ost/ egg/ leverpostei eller makrell i tomat. 
 • mellom måltid kan være en frukt/ yoghurt
 • ikke spis etter 20.00 for da må magen jobbe med maten etter legge tid
 • La det gå mins to timer mellom måltidene, og maks tre til fire

Fysisk helse:

 • Minst en time i aktivitet hver dag (gjerne litt mer enn det) Dette kan være gåturer, idrett, jogging eller noe annet som holder deg i fysisk aktivitet
 • Nok søvn (Mellom 8-9 timer) 
 • Hvile er også viktig!
 • Ikke stresse!

Psykisk helse:

 • Ikke tenk på mat, trening og alt det sunne hele tiden, det kan være slitsomt. Prøv å ta det som en selvfølge, og ikke spis kjøpe mat og godteriMen husk! du skal faktisk leve! Ikke ha et for strengt forhold til både trening og mat. Men er du sunn i ukedagene, så er det lov å unne seg noe godt i helgen. Ikke glem å kos deg også! Det er viktig å gi kroppen belønning til tider ♥

Dagens gode gjerning ♥

24.10.2015
16:20

Å kunne sove helt til du våkner av deg selv er no av det beste jeg vet. Før kunne jeg sove til langt ut på dag, men merker at jeg har vokst meg i fra det. I dag våknet jeg like før klokken 10.00, og var helt ut hvilt. Jeg gikk på badet tok på meg den rosa morgenkåpa mi og tok en vaskeklut i fjeset å vips så var jeg lys våken. Jeg listet meg ut av soverommet, for sov på mamma sitt rom i natt. Grunnen til det er at pappa er i Nordsjøen og da ligger jeg alltid i senga hans når han er borte. Da jeg kom på kjøkken skrudde jeg på ovnen og gikk opp til storesøster og Christopher å spurte om de ville ha frokost. Det ville de selvfølgelig ha. Så gikk jeg ned og la inni bagetter, traktet kaffi og dekket bordet. Åhh for en fin start på morgenen ♥


Etter frokosten gikk jeg opp på rommet tok på meg en kjole og stelte meg. Er det lørdag så må det vell være lov med en kjole vell? hehe, noe av det beste jeg vet er å føle meg fin og ikke gå rundt som en slask hele dagene. Deretter kjørte jeg ut for å handle inn til lørdagskvelden. Jeg gikk inn på Coop Ekstra, der kjøpte jeg en Lotto (tvitvi) og handlet litt grønnsaker, rundstykker, godteri og diverse. Da jeg kom ut fra butikken lå det en konvolutt med venstre fremhjul. Jeg tok den opp sto det et navn, en adresse og at den inneholdt et armbånd og smykke. Jeg søkte opp adressen og fant ut hvor han bodde. Deretter kjørte jeg til huset og ringte på, men dessverre ingen hjemme. Men jeg la det på trappa så når han kommer hjem får han seg en skikkelig overraskelse ♥

Ha super lørdag så blogges vi søte hjerteleserne mine, er så uendelig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese bloggen min! Setter så stor pris på hver og en av dere ♥

Godt med helg etter tre dager praksis

24.10.2015
00:06

Da var jeg ferdig med siste dagen i praksis før helg. Kjenner det skal bli godt og sove litt lenge i morgen. For isteden for at klokka ringer 06.00, kan jeg bare slå den av og våkne av meg selv. Det må være noe av det beste med helg. Jeg er en person som trenger masse søvn. Venninne mine blir helt sjokka når jeg sier jeg la meg halv ni eller ti liksom. Men sånn er jeg, for at jeg ikke skal være trøtt og sur hele dagen må jeg minst ha åtte til ni timer søvn minst.


I morgen skal jeg legge ut et innlegg om hvorfor jeg gidder å blogg og har motivasjon i dårlige tider ♥

Ingen energi

21.10.2015
20:48

heia alle sammen. Nå har jeg begynt på min første uke i praksis, noe som var kjempe spennende. Det er masse nye mennesker, samt masse nye plasser. Jeg synes det var ganske kjekt, men kjenner jeg er ganske sliten nå etter jobb, så respekt til dere jobbere altså! Men nok om det. Jeg ville bare si at nå når hele dagen blir tilbringa på jobb blir det lite tid til trening. Jeg har heller ingen energi etter vakta. Så med engang disse jobb dagene er ferdig er jeg tilbake på Aerobic senteret! Har funnet ut at dette er noe jeg vil og da bør jeg rett og slett bare gjøre det! Ha en tipp topp kveld alle!

Kos og klem

Godt med litt forandringer

15.10.2015
14:05

Heiia alle sammen ♥ I dag hadde jeg en fin og god start på dagen. Hadde vekkeklokken på 06.30, noe som faktisk er ganske lenge i forhold hva jeg pleier. For de siste tre dagen har jeg gått på morgentrening, og måte ha vekkeklokken på 05.40 noe som egentlig er altfor tidlig for ei jente som trenger masse søvn! Så det var uten tvil ganske deilig å stå opp litt senere i dag. Jeg startet med en god og varm kopp kaffe sammen med to knekkebrød. Detter en så og si standar frokosten min de siste dagene. Sunt, godt og det metter ganske lenge. 


Kos og klem ♥

Hva skal jeg gjøre NÅ!!

14.10.2015
12:45

Har nå gått på Crossfit i litt over et år. Jeg trives veldig, men synes det blir for dyrt siden jeg må betale dette selv. Ha tenkt å bare kjøpe aerobic medlemskap, men er jo mye penger for et helt år det også. Så nå sitte jeg en liten knipe.. Hva syns dere jeg burde gjøre? Det er jo litt det at når du binder deg i et helt år så føler du deg prest til å trene stortsett hver dag slik at pengene ikke blir bortkastet. Det er jo på en måte positivt for jeg får vertfall motivasjon da! Men så er det litt det at jeg MÅ trene for å føle meg bra. Jeg må være aktiv, det er liksom bare sånn det er. Så livet uten trening er ikke et spørsmål for meg i det hele tatt. For jeg er en person som må være mye aktiv for å ikke legge på meg flere kilo på kort tid. Jeg må trene, men hvor skal jeg få alle pengene fra? Hehe, det er det som er problemet. Noe av det kjekkeste jeg vet er morgen treninger, stå opp klokken 05.40, kjøre moped til Haugesund aerobic og trene før skolen. Det er vikelig noe jeg føler jeg må gjennom for å få en bra start på dagen. Å det er virkelig noe jeg får hos Haugesund aerobic og treningssenter! De er alltid hyggelige med alle, gi gode råd. Smiler alltid og alt det der, så det er ikke snakk om å bytte treningssenter! Det er snak om hva jeg bør gjøre. Det hadde faktisk ikke vert like godt å gått på trening etter skolen for da er jeg somregel ganske sliten etter en lang skoledag. Mye lesing, mye øving og prøver. Så er så ufattelig deilig å bare få det gjort tidelig så slipper jeg å tenke noe mer på det i løpet av hele dagen. MEN som sagt Hva synes du jeg bør gjøre? Skal jeg bruke alle pengene jeg har på et nytt år, eller bør jeg finne på en annen løsning?


KOS OG KLEM ♥

Modeller danner spiseforstyrrelser..

08.10.2015
18:25

Kjenner jeg blir så frustrert. Når jeg kikker på klær på nettet, og ser disse voksne modellene som er så tynne som små jenter. Blir virkelig helt frustrert. Hva er poenget med at vi som har en vanlig og faktisk menneskelig kropp skal få dårlig samvittighet? Det er fader meg blitt så gale nå! Når skal folk flest skjønne at sånn som dette kan det ikke være lenger.. Føler så mange tar opp dette temaet også.. Men at de fleste bare leser det, og legger det bak seg igjen. Nå må vi faktisk legge dette foran oss og prioritere dette som første prioritet.. Er så lei at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det kan ikke være sånn lenger!DEL DETTE, OM DU ER ENIG I AT VI SOM FAKTISK HA EN NORMAL KROPP SKAL FAKTISK FÅ HA EN GOD SAMVITTIGHET FOR VÅRES KROPP.. VI TRENGER IKKE DISSE "XXXXS" MODELLENE LENGER!

Når været ikke er på topp

08.10.2015
13:49

Syns rommet mitt trengte litt nye og friske ferger i dag, siden været ikke er helt på topp. Så da satte jeg og store søss oss i bilen å kjørte til plantasjen. Det var så masse fint å velge i, men jeg falt for de fargene jeg trodde jeg kommet til å kjøpe.. Nemlig hvit og rosa. Det er virkelig de fineste rose fargene som fins. Åhh, nå dufter romme mitt friske roser.. Ha en flott torsdag!Klemz♥

1,5 time på frokosten

07.10.2015
13:13

Det er så deilig å ha høstfwrie, fysøren. For det første så kan du sove så lenge du vil. For det andre så kan du trene om morgenen, og det er noe av det beste jeg vet. Og sist men ikke minsta kan du bruke så LANG tid på frokosten du vare vil! Hehe, er sikker på at jeg brukte en ig en halv time på to knekkebrød i dag! Hehe er det feri så er det feri.

Nå stikker jeg på trening, og etter trening kjører jeg til Lene. Ei vennine som jeg ble kjent med via trening, hu er ei herlig solstråle.

HA EN SUPER DAG!

KOS OG KLEM

MY ROOM ♥

06.10.2015
13:13
KOS OG KLEM ♥

Lunsj midt i stua

05.10.2015
17:36

I dag ble det spist lunsj midt i stua, hehe. Grunnen til dette var fordi jeg var så utrolig glad i dette bordet, men mamma sa vi ikke hadde plass til det. Så nå er borde snart borte, og da synes jeg virkelig vi burde spise et siste måltid på det flotte bordet.


KOS OG KLEM ♥

Min største frykt

05.10.2015
09:57

Når jeg ser tilbake på meg selv da jeg var 10- 13 år gammel, synes jeg at jeg var FEIT. Jeg synes jeg hadde store lår, tykk mage og mange dobbel haker. Da jeg var slik av dette en selvfølge. Da var liksom bare sånn jeg var og det godt tok jeg. Men nå ser jeg jo at jeg fint kunne gjøre noe med dette, bare ved å endre litt på kost og fysisk aktivitet. 

Jeg har nå etter denne lange reisen lagt på meg et press som gav større belastning enn jeg hadde håpet på. Nå i etter tid går jeg rundt og tenke stadig at jeg må holde vekta. Jeg må ikke bli sånn jeg var før, for da såg  jeg jo ikke ut. Jeg går på vekta 1 gang om dagen, noe som legger et stort press på meg. Er jeg tyngre enn gårsdagen tenker jeg over hva mat jeg har spist, og hva jeg bør gjøre annerledes. 

Jeg har klart å ligge ganske så stabilt på vekten ved unntak av noen få kilo opp og ned. Jeg er langt i fra sunn når jeg må ned noen kilo.. Jeg gjør ikke alltid slik jeg skriver jeg gjør. Når jeg har gått opp i vekt, og får panikk faster jeg. Jeg spiser lite og drikke masse vann... Vet selva t dette ikke er bra. Men deler dette med dere slik at dere ikke går i samme felen som  meg. For det er ikke bare det med å lykkes med å ha gått ned i vekt, men du må også lykkes etter ditt vekttap og ikke alltid ha vekten i bakhode. Så om du har gått ned, så må du regne med at du også går litt opp igjen, for kroppen er ikke helt vant til å unn seg ting etter vekttapet, kanskje? MEN... Husk å kos deg, for du lever bare en gang ♥

 
KOS OG KLEM ♥

VIDEO- svar på spørsmålsrunden!

04.10.2015
16:25

video:svar p sprsmlsrunden 2 lit


KOS OG KLEM♥

Les hvorfor jeg ikke kunne blogge i går

04.10.2015
16:13

Nå er jeg dritt lei av denne videoen som skulle komme ut. Jeg har prøvd og prøvd får virkelig ingen lyd på denne videoen.. Det er lyd på filmen når den ligger på dataen her, men med engang den blir lagt ut på youtube forsvinner lyden. Dette problemet har jeg prøvd å fikse helt siden fredag, men er virkelig dritt lei nå.. Så skal prøve litt til, og hvis det ikke går da, så komme det ut på et skriftlig innlegg, men jeg gir meg ikke helt enda! ♥


KOS OG KLEM ♥

Frokost forslag

02.10.2015
09:08


KOS OG KLEM ♥

SISTE SJANSE !

01.10.2015
15:45

I morgen starter jeg på spørsmålsrunden, så om det er noe dere lurer på så må dere ikke glemme å spørre! Ha en super torsdag alle sammen! ♥


KOS OG KLEM ♥

Mine hverdagsrutiner

30.09.2015
13:28

Neste tema på listen er hvordan hverdagen min er, og hva jeg bruker tiden min på når jeg ikke er på skolen.

Dagens rutiner:

05.45 Vekkeklokken ringer

06.00 kjører på morgentrening, morgenøktene pleier som regel å foregå på tredemølla i 20 min, deretter er det rompe og mage øvelser i 15- 20 min.

07.00 Frokost på trening. Frokosten består som regel av knekkebrød me skinke, egg og kaffe.

08.05 Skolestart 

11.30 Lunsj

15.05 Skoleslutt

16.00 Middag

16.00- 18.00 Sosialt med venner eller familie

18.00 Kvelds

18.00- 22.00 Slapper av med tv eller dataen

22.00 Leggetid

 
KOS OG KLEM ♥

 

Hvordan jeg gikk ned 18 kg på 1 år

30.09.2015
09:52

Det startet i juni 2014. Jeg var større, jeg va tyngre og jeg var mer misfornøyd med mitt utsende. Ikke misforstå meg nå, jeg sier ikke jeg va STOR men sier jeg va større enn det jeg er nå.

Det startet med at jeg daglig dro opp genseren og stirret på magen min. Flaut men sant som det var. Jeg hadde et par tårer inni mellom, og følte en ubehagelig følelse inni meg.

Det første startet i begynnelsen av sommerferien 2014, jeg så et bilde som satte sterke inntrykk i meg. Det var et bilde av ei jente/ dame som hadde veid 150 kg. Hun var flott, men selvsagt litt mye her og der, men fortsatt FLOTT. Hun startet med å endre kostholdet helt, og litt rolig fysisk aktivitet. Jeg husker nesten ingenting av denne artikkelen, men husker jeg ble utrolig imponert over henne. Hun gikk fra ei lykkelig dame på 150 kg, til ei SUPER LYKKELIG dame på bare 75 kg!

Jeg hadde da prøvd gang p gang med små endringer. Men jeg spiste fortsatt usmart, men trente masse. Og da komme det lite resultater, for det er en STOR sammenheng mellom kost og trening. Du får sent resultater med å bare trene og ha et dårlig kosthold.

I starten var jeg veldig streng med meg selv. Jeg spiste nesten ingenting som inneholdt sukker. Jeg drakk KUN vann i hele 6 måneder! Spiste ingenting godteri på 6 måneder. Det var først når desember startet jeg unte meg pitte pitte litt godt, men i små mengder.

På starten av nyåret gikk jeg på en skikkelig smell. Det var faktisk bare de helt nærmeste som fikk vite dette. For jeg syns ingenting om det egentlig. Det som skjedde var at jeg spiste så og si ingenting, men når jeg spiste gikk det i grønnsaker og salat. Jeg fant ut at det var noe jeg likte å spise for da såg jeg bedre og bedre ut.. Så dum som jeg var. Spiste jeg noe skikkelig usunt fikk jeg så dårlig samvittighet og stapte fingeren i halsen.. Men heldigvis etter et par ganger hørte store søster meg, og mamma og pappa tok det opp med meg. Vi fant ut at hvis jeg holdt på slik fikk jeg ikke lov å trene. Det kunne faktisk bli så gale at jeg kunne dø sa pappa. Det satt et stort inntrykk i meg, og jeg fant ut at jeg ikke kunne holde på slik. Men vansklig som det var, klarte jeg sakte men sikkert å komme tilbake til vanlig sunn kost. 

Etter et år med sunn kost og Crossfit 5 dager i uken, hadde jeg gått ned hele 18 kg!! Aldri gi opp folkens! Resultatene kommer sakte men sikkert! Du må bare ha tolmodighet og gi kroppen tid til denne forandringen så komme resultatene tilslutt. 

Den dag i dag spiser jeg helt sunt fra mandag til fredag så unner jeg meg en liten mengde med noe søtt på lørdagen, dette er en god balanse for meg. 
 

2014
 
2015

KOS OG KLEM ♥
 

De tre innleggsvinnerene

29.09.2015
19:09

De tre vinnerene ble:

Om vekttapet mitt.

Min frokost

Hva jeg pleier å gjøre på fritiden min

KOS OG KLEM ❤

DE TRE NESTE DAGENE ER DET KUN DU SOM BESTEMMER!

29.09.2015
09:52

De tre neste dagene skal dere få bestemme på bloggen min. Skriv ditt ønske å jeg trekker ut tre innlegg som skal skrives de tre neste dagene. Vinner innleggene blir lagt ut i kveld. Ha en super duper flott tirsdag alle sammen! Dere gjør dagene mine så bra! 

KOS OG KLEM ♥

5 ting dere ikke viste om meg

28.09.2015
17:17

Hei hjertene mine! ❤ Må bare si at dere gjør dagene mine så mye bedre. Jeg er faktisk i min beste bloggperiode, har faktisk aldri hatt så masse lesere før, og det vil jeg bare si jeg er så utrolig taknemlig for. I går hadde jeg hele 532 lesere, og lå på 91 plass i hele Norge ❤ 1. Jeg legger meg rundt klokken 21.30 hver skoledag, grunnen til dette er fordi jeg er en person som trenger mye søvn. Hvis jeg hadde lagt meg senere hadde jeg vert sur og trøyt sikkert hele dagen. Offa meg, det er ikke noe jeg ønsker å være heller!

 

2. Jeg lager maten min 95 % av uken selv. Jeg elsker virkelig å lage mat, og det tror jeg familien også liker at jeg gjør, så slipper de å lage middager. Når jeg lager mat tenker jeg først og fremst sunne måltiden, samt noen utskrininger bår jeg føler det trengs. (Som regel i helgen)

 

3. Etter jeg begynte på Helse på Haugaland har jeg fått mine livs beste venner, er så utrolig glad i dem. Og de må bare vite at jeg er der for dem, og setter så utrolig stor pris på alle sammen.

 

4. For ca. Et år siden forandret jeg kostholdet mitt helt fulstendig. Jeg gikk ned hele 18 kg på et år. Dette var bare ved sunnmat og crossfit trening.

 

5. Når folk spør meg om hva det dummeste jeg noen gang har gjort, har jeg ikke vist hva jeg skal si. Jeg har ikke følt jeg har gjort boe tragisk dumt liksom, men nå har jeg et svar. Når jeg ferget håret mitt helt blondt.. Fysøren. Hehe, det naturlige håre er bort for en god stund kan jeg vell si..

 

Skole, jobb og Sykehuset i dag

28.09.2015
11:38

I dag er det full skole dag på skolen. Dagen består beeptest i gymmer der jeg fikk 5+, matteprøve, engelsk og naturfag. Skoledagen er ikke ferdig før 15.05. Når skole dagen er slutt kjører jeg til mormor og morfar for å vaske butikken. Deretter er det hjem og lufte Milo, og spise middag. Klokken 17.00 skal vi besøke farfar, for han ligger nemlig på sykehuset. Stakkars ♥

KOS OG KLEM ♥

uten tivil verdens beste pizza

28.09.2015
07:22

Ingredienser til søtpotetbunn
♥ 350 g søtpotet
♥ 1 egg
♥ 100 g grovt mel/ fiber mel
♥ litt taco krydder

 

Ingredienser til pizzafyll
♥ 1 pakke kabonadedeig (400g)
♥ 1 hakket løk eller 2 små
♥ 2 ss tomatpure
♥ 3-4 ss hakkede tomater
♥ 1 fedd presset hvitløk
♥ 2 dl vann
♥ Masse krydder

♥ Start med å skrelle søtpoteten, så kapper du den opp i seks like store deler. Legg de seks delene i en skål å bak søtpoteten i mikroen helt til den er mør og fin.
♥ Legg de møre bitene oppi en foodprosessor helt til det er blitt en søtpotetstappe uten noen klumper. Tilsett så resten av ingrediensene. La foodprosessoren jobbe helt til deigen har fått en fin og god konsistens.
♥ Legg så deigen på et stekebrett og begynn å jobb den uteover til en fin sirkel.
♥ Deretter setter du den inn i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

♥Når pizza deigen er ferdig tar du den ut, og smører på pizzafylet før du strør over lit revet ost. Derretter setter du den inn igjen, og lar den stå helt til osten har fått en gyllen og fin brunfarge.

♥Nå gjenstår det bare å pynte pizzaen med litt løk, mais og salat, enten litt ruccola, spinat eller noe du selv ønsker.

 


KOS OG KLEM ♥

Spørsmålsrunde med video?

27.09.2015
21:42

God søndagskveld alle sammen. Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Er ganske lenge siden sist nå, så det er kanskje masse dere lurer på. Så skriv spørsmål, så kommer det en videoblogg i slutten av uken! ♥ Ha en fortsatt flott kveld!


KOS OG KLEM ♥

Sminkeresultatet fra Forever living

27.09.2015
18:33

Da har jeg prøvet ut sminken fra forever living, og jeg må vare si at jeg ble så fornøyd! Prøvde en pudderfundation, pudder og mascara. Disse produktene sitter godt, og føltes veldig bra ut på. Så sjekk ut Forever sine sminke produkter. Jeg sa til Storesøster at den mascaraen der ønsker jeg meg til jul! heheh ♥ KOS OG KLEM ♥

Blir så forbanna!

27.09.2015
12:25

Hei alle sammen!

Fikk nettopp en kommentar av ein misunnelig sjel, så Tydligvis ikke ønsker at jeg skulle få den oppmerksomhet som jeg fikk i går. For som dere kanskje vet fikk jeg en kommentar fra TCMN i går kveld. Jeg ble utrolig glad, og satt så utrolig stor pris på det. Men så er det selvfølgelig alltid noen som ikke ønsker at andre skal få den gleden. Fyf***, jeg kjenner jeg blir så forbanna når folk ikke takler at andre får ros! 

Tror dere virkelig noen anonyme gidder å glede folk på den måten? At de skriver at de er en toppblogger? NEI!, det gjør de selvsagt IKKE! Det er heller folk som kommenterer dritt, for at andre ikke skal få den gleden de fikk. Nå må dere som tenker så frekk, bare skjerpe dere å faktisk vokse opp! 


KOS OG KLEM ♥

Cheeseburger og Søtpotet fries

26.09.2015
21:43

Dagens herlige middag ble Cheeseburger og søtpotet fries. Det er virkelig noe jeg anbefaler dere å prøve, mmm så godt det er!

KOS OG KLEM ❤

MEG 2012 VS 2015

25.09.2015
10:25


KOS OG KLEM ♥

Mascaraen som gir PERFEKT resultat!

24.09.2015
15:24


Jeg har hoppet litt frem og tilbake når det gjelder mascaraer, for jeg blir liksom aldri helt hundre prosent fornøyd. Men nå har jeg virkelig funnet min favoritt uten tvil! Jeg elsker den så høyt, ønsker faktisk ingen mer en denne. Denne er kjøpt fra forever living, som du kan finne HER♥. Det var mamma som kjøpte den og jeg fikk prøve, etter som hun også ble så fornøyd. Det jeg liker med den er at den påfører tynne tynne strøk. Den er helt klumpfri, så den legger se bare fint oppå vippene. Jeg bare ELSKER den, og vil anbefale der å kjøpe den ♥
KOS OG KLEM ♥

Sjekk alt det fine de har inne nå!

23.09.2015
13:06ZALANDO  ♥ NELLY  ♥ ELLOS

Her kan du finne SIDEN MED MASSE RABATT KODER ♥
Samt NELLY, ELLOS og ZALANDO ♥

Slik ble håret mitt etter tre behandlinger

23.09.2015
08:50

God morgen hjerter ♥
I går var jeg hos frisøren igjen. Som jeg sa ble jeg ikke fornøyd med det lyse lyse blonde håret jeg farget på lørdag. Jeg lå våken hele natt til søndag me tårer og en stor klump i halsen. Jeg tenkte på hva jeg hadde gjort, og hvor dum jeg hadde vert. Dagen etter altså søndags morgen, snakte jeg masse sammen med mamma. Til slutt fant vi ut at på mandag skulle jeg gå til frisøren å få fikse håret til slik det var naturlig. Jeg gikk til frisøren 15.30, de fant du at de skulle farge det. Det skulle gjøre det litt mørkere. Da fargen skulle skylles ut ble jeg ikke så glad. Det var alt for mørk, jeg følte ikke jeg kledde det i det hele tatt. Jeg elsker å ha lyst langt hår, det var jo derfor jeg ville farge det lysere, men paste det ikke. Så når jeg da skal farge det tilbake, og ender opp med lysebrunt... Ååå jeg var helt hjerteknust. Så jeg fikk ny time tirsdag klokken 15.30 igjen, for de ønsket selvfølgelig at jeg skulle bli fornøyd. Så det fant ut at de skulle stripe det lysere, de skulle få håret til å se lyst ut, selv om det hadde en lysebrun grunnfarge. Etter 1,5 time i frisør stolen gikk jeg ut med en mye lysere farge. Det var akkurat som klumpen i halsen halverte seg med en gang, selv om fargen ikke kan sammenlignes helt med min orginalfarg, så er det vertfall mye bedre. Men selvsagt gleder jeg meg masse til jeg får min hårfarge tilbake til slutt. Men nå skal håret få hvile ganske lenge, for det er nok ganske sjokkert nå, etter så mye arbeid.

KOS OG KLEM ♥

Har aldri angret så mye i hele mitt liv

20.09.2015
17:05

Jeg har lenge hatt lyst til dette, men har aldri tørt. Jeg har alltid hatt lyst på helt lyst hår. Langt lyst hår helt ned til rompa. Det har alltid vert min største drøm. Så i går kjøpte jeg en hårfarge som skulle gi meg akkurat det jeg hadde ønsket meg hele livet. 

Jeg skulle egentlig gjøre det i dag, men siden spenningen tok overhånd hoppet jeg i det i går kveld. Mamma hjalp meg å sette fargen i. Jeg var så spent og gledet meg til å se resultatet. Etter 45 minutter var tiden inne til å skylle ut den lyse blå hår fargen. Jeg var så spent! Etter jeg hadde skylt ut all hårfargen reiste jeg meg opp og stilte meg foran speilet, og da ser jeg noe jeg selv ikke ville se. Jeg synes det var så stygt, kunne ikke sett for meg noe styggere egentlig. Jeg satte meg på dolokket og begynte å grine. HVA ER DET JEG HAR GJORT NÅ??? mamma spurte meg, hvorfor jeg gren. Først svarte jeg ikke, for jeg ville ikke hun også skulle bli lei seg. Men etter en liten stund måtte jeg bare dele resultatet med henne. Jeg synes rett og selet jeg ser ut som en DUST. Så først kommende mandag, altså i morgen. Skal jeg til frisøren å prøve å farge det tilbake til min hårfarge.. Det første jeg sa til mamma var: EG SKA ALDRI GJØR DETTA IGJEN, DET SKA EG LÅVA DEG! 


KOS OG KLEM ♥

Gårsdagens munnfest

20.09.2015
12:48

God morgen alle sammen, eller skal jeg si god dag ♥
I går var det lørdag, og jeg fant ut at det må være lov og kose seg litt. Vi hadde nemlig kake her hjemme, noe som er en stor svakhet for meg. Mamma feiret nemlig bursdagen sin i barnehagen på fredag, og kom hjem med nesten halve kaken.. OBS, det var nok ikke så smart mamma :P Hehe til tross for at begge to er veldig glad i kake unte vi oss et lite festmåltid i går til lunsj. Hadde egentlig ikke noe særlig dårlig samvittighet heller siden jeg har vert ganske streng i mat veien hele denne uken. Har også vert på morgen trening 3 dager denne uken klokken 06.00, uten om de 3 dagene har jeg også trent noen kveldsøkter. Ha en fortsatt topp søndag og ikke glem å belønn deg selv når du føler du trenger det mest, vi er alle menneskelige ♥KOS OG KLEM

De perfekte klærne til HØSTEN ♥

19.09.2015
21:29

Ønsker du deg nye og fine klær til høsten? Da vil jeg gi deg et tips om å sjekke ut denne nettsiden for så masse fine klær. De selger alt fra treningsklær, sko og accessories, de har også en hel haug av salg ute nå ♥Sjekk ut butikken med de mest inspirerende og fine klærna HER

Bilder fra photoshoot

16.09.2015
08:51

God morgen alle, da er vi faktisk kommet til midten av uken allerede! Føler bare dagene flyr av gårde, men hva er vell kjekkere enn det? Så er det plutselig helg igjen!

Men over til hva jeg egentlig skulle blogge om. For i starten av september var jeg nemlig på en photoshoot å tok masse flotte bilder, så jeg tenkte å dele med der nå.

 KOS OG KLEM ♥

Hva ønsker dere skal skje nå?

15.09.2015
09:48

Hei da er høsten tatt oss med stormskritt. Være er grått, regne slår ned på hus taket dag etter dag. Men er betyr bare en ting, å finne frem alle de gode og varme kose klærne, samt de gode strikke klærne som jeg skal bo i frem over. Beste jeg vet er å være tørr god og varm i triste og kalde regnværs dager.

MEN dette innnlegge skulle gå ut på var hva dere er best interessert i å lese om. Hva og hvilke overskrifter er kjekkest å mest interessant.

 • ANTREKK
 • OPPSKRIFTER
 • VIDEO
 • KONKURANSER
 • TANKER OG FØLELSER
 • HÅR OG SMINKE
 • ELLER NOE ANNET DU ØNSKER


Ønsker dere en fortsatt flott dag!

KOS OG KLEM ♥

Kvalitetstid med familien

11.08.2015
19:34

Da er vi hjemme i Haugesund igjen. Ganske så godt å legge seg i sin egen seng, og komme på treningssenteret igjen. Det var super kjekt å være på trening i gårkveld, og i dag morges. Nå er det kun ei uke igjen til skolestart, wiii.

I kveld skal vi sette på en film og kose oss litt, siden er kun ei ferie uke igjen. Har en fortsatt flott kveld.

Kos og klem

Gårsdagen

07.08.2015
18:46

Hei i går kom vi til Kristiansand, og der er det slltid like koselig. Vi gikk ut å spist om kvelden og hadde verdens beste dessert, nemlig softis.

Kos og klem

Et skritt nermere heimen

05.08.2015
17:45

Da var vi enda et skritt nermere heimen, gu for en koslig plass dette her var. I dag har vi faltisk hatt sol og blå himmel, men siden vi ligger helt nede me sjøen var det dessverre en del vind.

Kos og klem

NORWAY AGAIN

04.08.2015
13:45

Hei alle sammen. Da var vi tilbake i Norge igjen etter enda en tur på nordby, grunnen til dette var for de vi skulle skifte ett par plagg. Nå ligger vi på en fin og koselig bobilparkering rett utforbi Sverige. I går hadde vi grillmat som normalt, det er alltid like godt. Hehe, ha en fortsatt flott tirsdag. Her kommer noen bilder fra gårsdagen.

Kos og klem

Nordby senteret

02.08.2015
18:51

Hei og god ettermiddag alle sammen. I dag har vi vert på Nordby senteret. Fant faktisk ikke så masse denne gang. Det jeg kjøpte var ei Weightless bukse og litt sukkerfri hvit sjokolade. Nå skal vi grille og kose oss, ha en flott flott søndags kveld.

Kos og klem

Endringer i planene

01.08.2015
13:19

Hei og god ettermiddag. Da har vi hatt en liten tur i Sandefjord sentrum. Der har jeg vert før, og det var akkurat like koselig som sist gang. Nå har det allerede blitt endringer i planene. Vi reiser allerede 17.00 i dag, wii gleder meg masse. Strømstad next!

Kos og klem

Sjømataften i Sandefjord

31.07.2015
21:01

Da har vi endelig annkommet sandefjord, og her skal vi ligge til Søndag. Da tar vi Color Line båten over til Strømstad. Håper dere får en flott fredagskveld, det får vertfall vi med sjømataften. Mmm, gleder meg masse.

Kos og klem

Harry tur

31.07.2015
08:55

Hei og god morgen alle samme! I dag måtte jeg faktisk bruke vekkeklokka for en gang skyld, for vi skal nemlig reise til Sverige igjen, og JA! vi skal til sverige enda en gang! Gleder meg masse masse. Så i dag klokken 09.30 skal både Milo og Kompis ( hunden vår og mormor og deres) få en årmekur hos dyrlegen. 


Kos og klem ♥

I morgen reiser jeg igjen ♥

30.07.2015
09:20

God morgen alle solstråler ♥ Nå har jeg akkurat stelt meg, og holder på en god og varm kopp kaffe. Det blir aldri en god morgen hvis kaffen ikke er på plass. Nå skal jeg bare slappe litt av me blogglesing før turen går trenings senteret. I dag står intervaller, mage og rompe for tur. Jeg hadde meg en hvile dag i går for jeg va så sykt gangssperr fra tirsdags økten på crossfit, fysøren for ei bra økt! Etter trening skal jeg pakke til i morgen for da reiser jeg nemlig igjen. Wii, det blir gøy!Klarer du å gjette hvor jeg skal reise i morgen?

Kos og klem ♥

Smashings baconburger med søtpotetfries ♥

29.07.2015
17:16

Tenkte jeg skulle dele middagen i dag med dere. Jeg har nemlig mekket en sunn og super god burger til middag i dag. Det du gjør for at denne retten skal bli sunnere er å droppe hamburger brødet med et proteinbrød. De har kanskje en litt mørk og trist farge i forhold til det vandlige hamburgerbrødene, men smaken er det ikke noe å si på. Jeg buttet også pommes frites med deilige søtpotetfries. Det er ikke så vanskelig som du kanskje skulle tro. Det eneste du trenger å gjøre er å kytte søtpoteten i lange fries og legge de i en ildfastforme med litt olje og ønsket krydder. Jeg brukte piffi på for det synses jeg lager en god smake på disse frisene. Legg den i ovnen på 200 grader i ca.30 minutter (forskjellig fra ovn til ovn) ♥
♥♥♥

Kos og klem ♥

Det blir ikke bedre enn du lager det til selv ♥

29.07.2015
11:06


God morgen alle sammen♥

I dag som alle andre sommer dager denne sommerferien har jeg ventet på at gradene skal stige litt mer, og solen skal skinne litt sterkere, men det vil den virkelig ikke finne på denne sommeren.. For det hadde vert så koselig og hatt piknik ute i hagen, eller enn annen koselig plass, men synes ikke det blir det samme med en tykk jakke som du er pakket inn i fordi det blåser så kaldt. Men siden være ikke er helt på topp så får jeg finne på noe annet, så da velger jeg og ha en liten piknik midt på stuegulvet.. Heh, er det ikke sommervær så er det ikke sommervær. Men HUSK vi kan alltid late som det er sommer vær inne! ♥


I kvelde kommer middagen ut på bloggen, ønsker du å mekke en litt sunnere variant av hamburger, så sjekk bloggen i kveld.
Kos og klem 

Hva ønsker du ♥

28.07.2015
22:58

Hei og god kveld alle sammen, i dag har jeg brukt ganske mangen timer på bloggen, for jeg ønsker å gjøre den så bra som mulig for dere. Jeg har nå tenkt til å spøre dere om hva dere faller for, og hva dere ønsker jeg skal blogge mer om. I morgen kommer det ut et av de innleggene dere fåreslår. Ha en fortsatt fin kveld.


kos og klem ♥

Elsker invitasjoner ♥

28.07.2015
16:26

Hei og god ettermiddag ♥

I dag startet jeg dagen med ei super kjekk Crossfit- økt, sammen med min godeste treningsvennine Lene. Det var så utrolig kjekt å se henne igjen etter at hun har vert tre uker i syden, og jeg to uker i Danmark og sverige. Denne økten var faktisk bare så digg, for når vi var ferdig matte vi bare sette oss ned på gulvet for beina var helt kapputt... ♥
Nå har jeg akkurat gått tur med Milo. så nå venter jeg bare på at familien skal komme hjem fra jobb før vi drar ned på en kinesisk resturant her i Haugesund som heter Kina House. Vi ble nemlig invitert av mormor og morfar ned dit i kveld. Gleder meeeg ♥
Kos og klem ♥

Ask me, if you want

16.07.2015
21:22

Hei dere, da tenkte jeg å kjøre en størsmåls runde, om det er noe dere lurer på. Håper på masse kjekke spørsmål!


Ha en flott kveld alle ♥

Lørdags frokosten med beste

13.06.2015
12:01

Hei og god lørdag!

I dag hadde vi en super fin frokost sammen med Else og ongel John. De kom nemlig til Hervik i går, og var utrolig kjekt og koselig å ha de tilbake her på lande. Så denne helgen blir super bra!

Me on Instagram ♥

10.06.2015
12:43

Hei og god onsdag alle sammen! Da er vi allerede kommet til midten av uken, fy søren så dagene flyr. Men for meg gjør det ingenting, for da er det litt over 1 uke igjen til sommerferie. Åhh det skal bli herlig! Håper bare ikke ferien raser like fort som de siste uken på skolen har gjort. Men blir jo også spennende til høsten i og med jeg skal begynne på vgs og starte helt på nytt, det gleder jeg meg kjempe masse til! 

Om dere ønsker å følge meg på Insta heter jeg @marthedagsland ♥

Ville bare si at i kveld begynner jeg med videoen! Det blir nok sminkevideo siden flertallet ønsket det ♥

MY ROOM

08.06.2015
20:02

Håper dere likte det! Så snakkes vi i morgen! Ha en fortsatt flott kveld ♥

Koslig søndagsmiddag ala Midtbø

07.06.2015
20:47

Hei og god søndag alle sammen. I helgen har jeg sovet hos Madelen ei vennine av meg. Det har vert utrolig koselig. I går hadde Annette moren til maddelen laget en super fin, deilig og fresh pastasalat som jeg dessverre glemte å ta bilde av, men her kommer bilde av dagens lapskaus. Ha en fortsatt flott kveld.

Gårsdagens hippie kveld

06.06.2015
10:52

I går var jeg i hippie party til skjønneste Emilie som ble 16 år. Det var super koslig, og vil koste oss så uendelig masse. Vi hadde foreksempel spørsmålstunder og mimeleken. Her kommer noe bilder fra kvelden.

Flertallet bestemmer!

01.06.2015
14:51

Hei og god ettermiddag alle sammen! Nå er jeg inn i en veldig viktig skole uke. I morgen får vi vite hvilke fag vi kommer opp i til muntlig eksemen, og allerede på torsdag skal den gjennomføres. 

Så jeg tenkte å starte en flertalls avgjørelse. På en eller anne video dere ønsker skal komme ut på bloggen. I kveld ser jeg hvilke tema som har blitt mest populært. Så bare skriv hvilke video du vil jeg skal lage. Om det er sminkevideo, trenings, antrekk eller noe helt annet. KLEM♥♥ Legg igjen en kommentar om ditt ønske ♥


I morgen skjer det

29.05.2015
21:42

Hei og god ettermiddag alle sammen. Vil bare si at dere må glede dere masse til i morgen, for da kommer en ukes treningsprogram ut på bloggen. Dette har jeg laget selv, på nesten samme måte så jeg trener. Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Suprise party for Ton

28.05.2015
07:50

Hei alle sammen i dag har hele dagen dreid seg om en overaskelsesbursdag som vi skulle ha for Ton. Han ble kjempe ovetasket da huset til Mats var fult av folk, og alle hadde kledd seg i fin klær. Håper dagen ble perfekt, Ton <3

Mmm so yummy

26.05.2015
19:01

Hei og hod etter middag alle sammen! I dag ble det hamburger til kvelds me hjemmelaget dressing. Mmm super godt på enn dag med null energi. Ha en flott kvel!

Gårsdagens herlighet

26.05.2015
07:40

Hei og god morgen til dere alle sammen! I går var endelig være i Haugesund med vår side igjen. Satser på at det fortsetter p være venner med oss frem over. Siden være var så flott så fant vi ut av vi måtte finne på noe kjekt, no uten for husveggene. Så da bestemte vi oss for å kjøre på en båttur, noe som falt veldig i smak for min del. Det var virkelig et vakkert syn og mye flotte plasser vi fikk sett.

Viktig å kle seg godt! Hehehhe :)

Ha en fortsatt flott Tursdag alle sammen!

Ha en flott fri dag

25.05.2015
12:44

God 2.pinsedag alle sammen. Håper derf får en flott fri dag, og nyter den sammen med familien. Vi snakkes strakks

Gled dere til uka som kommer

24.05.2015
05:04

I løpet av denne uken kommer det et innlegg der jeg forteller litt om mine tips til dere angående kosthold og trening. Men som sagt ønsker dere programmer kan dere ende meg en mail så ser jeg om det blir noe av det. Men som sagt så snakkes vi i uka nermere disse temaene. Legg igjen en kommen tar om det er noe du lurer på.

Hvordan jeg har gått ned 18 kilo på 1 år

23.05.2015
14:43

Hei alle sammen

Nå er det akkurat 1 år siden jeg sto på vekta og så mitt livs verste tall som bare 15 åring. Jeg husker det var en varm sommerdag, da jeg syklet til storesøster for å tilbringe en "hyggelig dag" som ikke ble så hyggelig likevel. Da jeg kom frem kledde vi av oss på bade for å så skifte til et sommerfylt antrakk som vi skulle ta bilder i. Da vi så oss i speilet så vi at høyden/ bredden på oss begge var akkurat lik. Og jeg er liksom fire år yngre. WHAT? Vi bestemte oss da for å gå opp på vekt for å finne ut om dette virkelig stemte. Jeg først, der so vekten å ga meg mitt livs verste tall som sa 70,3 kilo. Fikk en stor klump i magen og ville egentlig bare springen halv maraton på sekunet. Men da var det storesøster sin tur, hun gikk på vekta og taller sa 69,8 kilo. Det enste som surret inn i hodet mitt da var hva er det som skjer? Hvorfor er det slik? FYFAEN, var det eneste ordet som sto på stemmebondet. Storesøster var også i sjokk, men hun hadde ingen negative sider med det for det var nokk litt stas å være lettere en son egen lille søster. Minuttene gikk og jeg hadde mange tanker i hodet, men vi gikk no ut å to de bildene til slutt. Selv om det ikke fristet en plass etter dette vekt synet. For disse bildene komte jo bare til å knekke selvtiliten uansett. Her er et amv bildene vi tok:

Dagen etter denne vårdagen, satt jeg mange timer på nett for å finne ut hva jeg skulle gjøre med dette. Jeg hadde verdens verste tanker i hodet og alt var egentlig bare forferdelig. Jeg glemmer aldri denne dagen. Om dere ønser å vite hvordan jeg klarte målet mitt med å gå ned 18 kilo på 1 år, så del dette innlegget slik at jeg kan se hvem som er interesert. Om noen ønser å vite hvordan jeg spiste eller trente dette året kan jeg gjerne legget litt inspirasjon. Har også tenkt litt på om jeg skal starte med kistholds planer/ trenings planer til de som ønsker det. Men blir nok en liten kostnadd på dere da, for da setter jeg av masse tid til dette og lager et program på så mange uke du ønsker å kjøpe. Men dette kan jeg komme tilbake til om det er interesse. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe Her

Eller send meg en melding/ kmentar, ha en fin dag alle sammen.

Finn det perfekte til sommeren

21.05.2015
17:20

Nelly er ute med masse nydelig plag te sommeren. Det er faktisk bare rett over en uke til sommer månden er her. Så nå gjeler det om å ikke vente for lenge dere! Håper dere finne noe fint. Er også masse salg nå så da får du jo også mue mer for pengene! Sjekk det ut HER  eller HERNELLY.com  ♥ http://nelly.com/no/kl%c3%a6r-til-kvinner

Hjemmelaget nuggets

11.05.2015
20:07

Ingredienser:

1 pk kylling kjøttdeig

Litt salt og pepper

1 pk med bacon gull

 

Bland alt godt sammen uten om bacon gullet. Etter du har blandet godt og fått en fin fersedeig så tar du 1 ss med ferse og former den til 1 kjøttkake. Så dupper du den ned i ei skål med bacon gull som du har smuldret opp hed hendene på forhånd. Stek deretter nuggetsene på panna. Tilsett med det som ville friste, f eks, tshatsiki og søtpotetmos som jeg hadde.

Ha en fin mandag alle sammen!

Sunday is a fun day

10.05.2015
18:56

Hei alle sammen! ♥
Håper søndagen deres har vert bra, jeg har sett på vårshow i haraldshallen i dag. Det er et show de har to ganger i året der turn foreningen i Haugesund arangerer et show der turnerene viser frem alt det de har lært og lager mange flotte danser ut av dette. Det var så mange flink gymnaster ♥

Måtte bare ta bilde av morfar, Kompis og Milo. Verdens herligste skapninger alle tre! ♥


Ha en fortsatt flott søndag ♥

De ble skikkelig overasket

09.05.2015
19:28

Hejj♥ og god lørdags ettermiddag. I dag har egentlig hele dagen gått i ett, siden jeg sto opp klokken 09.15. Vi har nemlig hatt et overaskelses selskap for mamma og pappa her inne på landet. For på onsdag hadde mamma og pappa 20 års bryllupsdag, og det feiret vi med grillkveld på dagen, men i og med vi bare feiret det med den næreste familien bestemte jeg meg for å planlegge en liten bursdag her inne. Jeg innviterte de til Taco og kake klokken 15.00. Det var så koselig! 
Må bare si det var vanskelig å holde dette hemmelig. For først så kom pappa inn i stua å spurte hvorfor vi hadde tatt inn et svært bord inn i stua? Da sa vi bare at vi skulle vaske det å gjøre det klart siden mormor og morfar skulle ha det med seg på bobiltur i pinsen. Hehhe! det var egentlig litt av en bløff!!Det var kjempe koselig med familien på besøk og mamma og pappa ble skikkelig overasket. De hadde ikke funnet ut noe. Nå gleder jeg meg masse til 17. da jeg får se dem igjen! HA en fortsatt flott lørdag alle sammen ♥


♥♥♥

Da har jeg annkommet palasset mitt ♥

08.05.2015
18:21


Hei og god helg alle sammen! I dag reiste vi inn til Hervik (landstedet som ligger ca.45 min i fra Haugesund). Må virkelig si jeg elske dette stedet, jeg finne liksom skikkelig roen, og jeg vet det er både helg, avslapping og kos hver gang jeg annkommer dette stedet.I kveld blir det grillkos sammen med familen, og etter det blir det the voice og tv kos. Håper dere også får en helt strålende fredagskveld. Kjenner jeg gleder med til morgen dagen allerede, og jeg sattser på at vinden slutter, og sollen skinner mer enn noen gang. Det er alltid låv og håpe!


Ha en super fin fredagskveld alle! ♥

Svarene på spørsmålsrunden- Video ♥

07.05.2015
18:25

Ha en fortsatt flott torsdag ♥

 

Gled dere til i kveld!

07.05.2015
07:37

Hei og god morgen alle sammen, i dag ringte vekkeklokka allerede klokken 05.30, og regne plasket ned bak rullegadinene. Men det stopper ikke meg NEI! Da var det bare å kle sei i full regntøy og kjøre moped til morgen treningen som va klokken 06.15. Jeg går fast på den timen for føler det er så godt å trene tidelig inni mellom. Hvertfall når jeg ikke er ferdig på skolen før 15.00. Og etter en lang skole dag er det ikke alltid like lett å trene etter på så, jo før jo bedre! Men la meg komme inn på hva jeg mente med den overskriften. Nå har jeg nemlig jobbet med videoen til spørsmålsrunden i to hele dager, så i kveld bli den lagt ut. Gled dere masse! Håper jeg svarer på alt dere lurte på. Ha en super fin og regnfull torsdag alle sammen! Hehhe

Tuesday morning

05.05.2015
08:46

GOD MORGEN

Håper dere får en flott tirsdag, i dag begynner jeg foresten på videobloggen så regner med den kommer ut i løpet av uken hvertfal. Ha en fortsatt flott tirsdag ♥
Vi skrives ♥

Fremgang med hele 10 minutter

04.05.2015
21:00Heiia og god ettermiddag alle sammen ♥
I dag har jeg sprunget 5 km på skolen, dette er noe vi gjør en gang i året og jeg kan ikke tro at jeg har forbedret meg med hele 10 minutter. I fjor gjennomførte jeg runden på 34 min, men denne gang klarte jeg faktisk å komme frem på 24 minutter. Så utrolig kjekt å se fremgang når jeg bruker tid på å forbedre utholdenheten. Håper dere får en fortsatt fin mandag. Jeg skal nå sette meg ned å øve på spansk prøve som jeg skal ha i morgen. Ha en fortsatt fin kveld ♥ 

                                                                                                                   ♥♥♥

Søndag allerede?

03.05.2015
13:32

God morgen hjerter ♥

Da var det søndag igjen? Hvor ble både fredagen og lørdagen av da? Hehhe sånn kan det gå. Håper dere har hatt en fin og solfyll sommer helg. Jeg har vert på jobb mesteparten av denne helgen og skal opp igjen om litt over en time. Er nok derfor tiden går så fort når jeg jobber med så masse kjekke mennesker. Håpere dere får en fortsatt flott søndag, og en fin slutt på helgen ♥Nyt Søndagen til tusen, så snakkes vi om ikke lenge ♥♥Saturday is here

02.05.2015
12:40

I dag er det lørdag og jeg våknet til en flott og solfyll dag. Jeg var på jobb fra 15.00- 21.00 i går, så for meg fikke jeg ikke noe summerfelling i går, så jeg får ta det igjen i dag! For i dag skal jeg bare slappe av, mulig jeg tar en tur opp på Amanda for å kjøpe meg ny sminke. For to dager siden prøvde jeg nemlig sminken til ei vennine som hadde kjøpt fra Coverbrands, og Kicks og fysøren så mye bedre det var! Både i kvalitet og varighet. Så nå er det ikke mer billig sminke på meg mer vertfall! Ellers blir det jobb igjen klokken 23.00, så mulig jeg bør prøve å slappe litt av før jeg drar. Er dessverre en person som elsker nattessøven og er egentlig veldig avhengig av rett søvn, men sånt er live av og til. Jeg kan ikke klage når jeg får jobbe med så masse kjekke folk!Ha en flott lørdag alle sammen♥

For en dag

01.05.2015
14:03

Da var vi allerede kommet til 1. mai også, herlighet som tiden bare flyr av gårde. Jeg synes ikke det er så lenge siden rakketene ble fyrt på og 2015 var i gang, men det er altså 5 månder siden i dag. I dag våknet jeg klokken 08.30, jeg hadde egentlig vekkeklokken på 09.30 for da var det to timer til spinning timen som jeg skulle på begynte. Jeg gikk ut på kjøkkenet laget meg en deilig frokost og satte meg i stuen å så litt på tv før jeg kjørte avgårde til trening. Men det som var poenget var jo at jeg sto opp en time før og det tenkte jo ikke jeg over så jeg kjørte derfor til trening klokken 10.00, men jeg trodde klokken var 11.00. Jeg satte meg på mopeden og kjørte av gårde, jeg såg at på hjem veien burde jeg stoppe å fylle litt bensin. Så perkerte jeg å gikk opp trappa, så var det rett før jeg gikk på døra. Ford den lukket seg nemlig ikke opp? Hææ, tenkte jeg de skulle jo åpne 11? Så ser jeg ned på klokka og den viste bare 10.03. Så da kjørte jeg videre til en bensinstasjon og fylte bensin og så kjørte jeg tilbake, men da var ikke klokka mer en 10.27, så det ble litt venting på meg før treneren endelig kom. Hehhe , sånn kan det gå!♥

Når jeg kom hjem fra trening lagte jeg meg en super god smoothie og en slags ja hva skal jeg kalle det da? Hmm, en havregrøtmousse. Det var nemlig kjempe godt begge deler så her kommer oppskriften:

SMOOTHIE♥

 • 1 dl bjørnebær
 • 2 dl jordbær
 • 3 ss fruktfest (funlight ublandet saft)
 • 1,5 dl vann
 • mix dette i en smoothie maskin

 

HAVREGRØTMOUSSE♥

 • 2 dl havregryn
 • 1,5 dl cottage chees
 • 2 scoop bringebær proteinpulver
 • 2 dl vann
 • 5 mandler
 • 5 hasselnøtter
 • evt, sukrin, mandler, kanel og kokos til topping
 • mix dette i en stavmikser eller blender

Nå skal jeg bare slappe litt av for jeg skal nemlig ha en jobbe helg denne helgen. Både i dag på selveste arbeidernes fridag, og i morgen, og på søndag. Hå en super fin helg alle sammen.Ikke glem spørsmålsrunden jeg har på bloggen nå! ♥

What do you wonder?

29.04.2015
20:41


Hei og god ettermiddag alle sammen. Håper dere har hatt en fin onsdag eller lille lørdag som du også kan kalle den. Men i dag tenkte jeg å kjøre en spørsmåls runde. Får jeg masse spørsmål lager jeg en video av alle svarene, ellers blir det et innlegg om få spørsmål. Så spør i vei! Ha en fortsatt flott kveld.

INSPO♥

28.04.2015
14:48
Håper det er greit med et INSPO innlegg i dag for jeg har nemlig prøve eksamen i morgen i naturfag. Emne jeg fikk va "MENNESKET".

 

Rutine for rutine Mandag 27.04.15

27.04.2015
18:55

Hei og god Mandag alle sammen, for min del har jeg hatt en veldig planlagt dag, altså endel som sto for tur. Først kjørte jeg til skolen for å få vite hva jeg kom opp i til prøve muntlig (naturfag). Så kjørte jeg deretter rett på trening som startet klokken 09.30- 10.30, når jeg var ferdig der kjørte jeg hjem til mamma som hadde stelt i stand verdens nydeligeste prinsesse frokost. Så når frokosten var komt i magen gikk jeg, mamma og Milo (chihuahuaen min) en tur siden sola skinte og beina kroppen ønsket det. Deretter kjørte vi å handle og kikket på Xxl. Når det va gjort kjørte mamma meg til Lene (ei vennine) så satt jeg å hørte på når hun øvde til muntlig som hun skulle ha i morgen klokken 09.00. Hun var kjempe flink og kunne stort sett alt allerede! Men nå har jeg akkurat kommet hjem og nyter et deilig måltid som mamma har laget. Ha en fortsatt flott mandagskveld alle sammen!

Gled dere til i morgen!

21.04.2015
15:01

Hei og god etter middag alle sammen! I morgen får jeg endelig fjernkontroll til kameraet mitt, så da blir det mye bedre bloggbilder og innlegg generelt. Så sjekk bloggen i morgen kveld så er jeg nok i gang med nye freche bilder! Slenger med noen bilder fra dagens frokost :)

Beauty summer lunch

18.04.2015
19:07

Her er dagens lønsj som smakte helt nydelig, det er smoothie, cake in a cup, nøtter og blåbær. Nå skal jeg straks gå opp til nabohuset for å sitte barnevakt, så er det en lang jobbenatt i vente etter på. Ha en flott lørdagskveld alle sammen!

Frokost inspirasjon ala Marthe

15.04.2015
12:20

Ikke leggetid før 6 i morgentidelig

11.04.2015
17:43

Hei alle sammen, håper dere har hatt en flott lørdag så langt. JEg startet lørdagen allerede klokken 08.30 da jeg faktisk våknet av meg selv. Egentlig hadde jeg vekkeklokken på 10.00, for jeg skulle på crossfit klokken 11.00. MEn var så trøtt i går kveld så ønsket å sove så lenge så mulig, så hadde egentlig tenkt å trene på tom mage.. Men i og med jeg våknet allerede 08.30 fikk jeg spiste en god skål med havregrøt og et eple før trening. MEn når jeg var ferdig å spise var jo bare klokken 09.00.. Hva skal jeg nå finne på frem til klokken 11.oo? Så jeg kjørte allerede på trening klokken 09.45 så ble jeg med på en spinning time 10.05- 10.50. Det var så godt å få trødd litt på en sykkel igjen! For jeg har som regel kjørt mopped hvis jeg skal noe. HEhhe er jo så mue lettere. Etter spinning og crossfit, satt jeg 45 min i badstu og det var virkelig avslappende og virkelig noe kroppen min hadde godt av! Så da klokken va 13.15 gikk jeg fra trening, da gikk jeg hjem og laget meg en god lunsj som best av 2 blettkokte egg, cottage chees, agurk, paprika, avokado og kalkun skinke. Nå skal jeg prøve og slappe av med litt rolig musikk før jobb klokken 23.00- 05.00. Håper jeg ikke sovner, kjenner jeg svir i øynene allerede obs, obs. JEg merker at jeg er en person som er veldig avhengig av god nattessøvn for å fungere dessverre. MEn håper ikke det blir for gale da. Ha en fin lørdag dere!Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet om du har noen spørsmål ♥

Oppskrift på raw kako sjokolade

10.04.2015
21:46

50 g cocosa oil

4 ss kako raw

1 ts sukrin +

4 mandler (hakk dem)

4 hassel nøtter (hakk dem)

4 rosiner (hakk dem)

1 ss kokos

Sett i form og legg i fryseboksen i 30 min, så setter du dem i kjøleskapet til de skal nytes.

Frokost 08.04.15

08.04.2015
16:31

Tirsdags INSPO

07.04.2015
18:22


Godt å være hjemme igjen

07.04.2015
09:38

Etter en fin påske på landet er det søren meg ikke feil å være hjemme i sitt eget hus igjen. Sove i sin egen seng. Ha sitt eget rom, og starte med de gamle gode hverdagsrutinene. Ha en flott tirsdag alle!

Beste senteret du kan trene på

06.04.2015
11:58

HAUGESUND AEROBIC OG TRENINGSSENTER
CROSSFIT HAUGESUND


Jeg har trent på Aerobic senteret i Haugesund i rett over et år nå. Jeg trives utrolig godt på alle mulige måter. Det finnes bare så mange snille, positive og motiverende mennesker som jobber der. Jeg vet ikke om en jeg ikke kommer overens med på det senteret. Det er mange kjekke morgentreninger, om du ikke har muligheten til å trene om ettermiddagen, noe jeg synes er veldig greit, for de åpner allerede klokken 06.00 på hverdagene, 08.00 på lørdagen og 11.oo på søndagene. Jeg synes hvertfall det er ganske greie åpningstider. Ellers har de et stort utvalg av masse treningstimer på sentere, og i tillegg kan du bli medlem i Crossfit Haugesund, noe som jeg trives veldig med. Så om du bor i Haugesund eller i nabo byene vil jeg bare anbefalle dette Treningssenteret så masse.VELKOMMEN TIL HAUGESUND AEROBIC OG TRENINGSSENTER ♥

Stikk innom det beste treningssenteret ♥Want summer right now

06.04.2015
09:47

Hei og god Mandag alle sammen, håper dere har hatt en flott påskeuke sammen med venner og familie. Jeg har vertfall hatt det ganske bra. Jeg har trent litt, hatt besøk av Madelen og vert på shopping på Amanda. Det er utrolig dumt at ferien er over allerede, men enting er bra da og det er at sommeren begynner og nerme seg med storm skritt. Men før sommeren kan komme skal to eksamener gjennomføres, og siste tentamenene starter allerede på torsdag og fredag.Ha en fortsatt flott Mandag ♥
Så godt å være tilbake!

05.04.2015
17:10God ettermiddag alle sammen, kjekt å se at så mange ønsket å lese gårsdagens innlegg, som handlet mye om hvordan jeg personlig føler meg etter en påske på landet når jeg ikke har muligheten til å sykle eller kjøre moped til trening. Jeg spiste ikke så mye dritt heller, men litt er mer enn nok til at jeg får dårlig samvittighet. Mange som kanskje synes det er utrolig rart, men jeg får fort dårlig samvittighet når det gjelder kost eller for lite trening. 

Men tilbake til dagens innlegg. I dag våknet jeg klokken 08.00 med hele huset for meg selv, det var på en måte ganske deilig men selvsakt var jeg litt ensom når jeg ikke hadde noen jeg kunne si god morgen til. Men det var mitt eget valg, mamma sa hun kunne hente meg på jobb i gårkveld hvis jeg ville inn igjen på landet. Men jeg var bare nødt til å få ut litt energi på treningssenteret, så å være alene et døgn gjorde egentlig ikke så masse. Jeg pakket treningsbagen og kjørte av gårde på trening. Det var 45 min spinningintervall, og 10 min mage trening som sto for tur. 

Over ligger noen bilder ifra dagens treningsøkt. Nå er jeg tilbake i Hervik igjen, og kan endelig slappe litt mer av.
 

Gav Påskegget mitt til mamma, nå var det nok

04.04.2015
10:06

Hei og og god lørdag alle sammen.
I dag skal jeg fortelle dere noe som egentlig er ganske tungt, men samtidig er det ganske godt å dele det med noen. Som dere kanskje vet har jeg godt ned mange kilo det siste året. Jeg har kun unet meg noe når jeg holder på å sprekke av søtsug.. Jeg har egentlig alltid vært veldig glad i det som kroppen kanskje ikke skal ha så masse av. Nesten hver gang jeg har unet meg noe usunt får jeg kjempe dårlig samvittighet, og ønsker å få det opp igjen. Men prøver å holde det nede. Jeg er en person som HATER folk som kaster opp, og når det da blir så gale at jeg selv ønsker det frivilig.. Da tror jeg heller det er bedre å holde meg unna disse søtsakene. Nå har det gått noen uker og jeg håpet det hadde gått over, men nå når påskeferien kom og jeg fikk påskeegget merket jeg at det kom tilbake, uheldigvis.. Nå har jeg gitt påskeegget mitt til mamma og ønsker egentlig ikke å tenke på hva som ligger oppi der akkurat nå.  I dag reiser jeg hjem og gleder meg så uendelig masse til trening på søndagmorgen. Kostholdet skal tilbake til hverdagsrutiner og jeg gleder meg super masse. Nå skal jeg ikke ha følesen av dårlig samvittighet lenger. Jeg skal ikke stappe det DRITE der ned lenger.. JEG HAR LÆRT AV MINE FEIL. Jeg tåler bare ikke tanken på å måtte få det opp igjen. TAKK for at dere ønsket å lese min historie.

Easter mood

03.04.2015
16:11

Hei, hjerter og god etter middag alle sammen ♥

I dag har jeg og Madelen vert ute og tatt bilder. Det va så ufattelig kaldt! For vi prøvde oss på noen sommer bilder, men det gikk ikke så bra når vi frøys før vi hadde tatt av oss genseren. Tviler på at de bildene ble så bra.. men kanskje noen av dem kommer ut i morgen, hvem vet? 
Isteden for å stå der ute og fryse gikk vi heller inn i vermestua til mormor og morfar med en kopp latte macchiat og litt sukkerfri sjokolade ♥ 
Ha en fortsatt flott lang fredag.. ♥

Morgen kaffen

03.04.2015
14:59God morgen alle

Ingenting er bedre enn og starte dagen med en nydelig kopp kaffe. Følesen av en varm svart kaffe som renner ned igjenom halsen. Jeg føler meg også så mye våknere og kvikkere. ♥ vi blogges

Easter morning ♥

02.04.2015
08:32

God morgen, hjerter ♥

Det er i dag jeg vil si påsken starter for fylt. De fleste har nå fått påskeferie og mange har enten dratt på fjellet, landet eller bare er hjemme. Vi sitter gjerne mye foran tv'en og ser på Påskemorgen eller Påskekrim, fyserne så koselig. Jeg må si at for meg så startet påsken allerede Lørdag etter jobb klokken 21.00, så jeg har kjent på påskefølesen en stund nå. Men det var ikke før i dag jeg fant frem påskeegget og koste meg litt ekstra. Husk at det bare er påske en gang i året, NYT den med god samvitighet. Det gjør vertfall jeg ♥


Ønsker dere en fortsatt fin torsdag ♥


En hverdag som Marthe Dagsland

01.04.2015
18:40

Mitt navn er Marthe Lindtner Dagsland, jeg er 16 år fra en liten by som heter Haugesund, og ligger vest i Norge. Jeg trives veldig godt her jeg bor sammen med mamma, pappa og min store søster på 19 år. Jeg går i 10ende klasse på Haraldsvang ungdomsskole, men har nettopp søkt på Helse og oppvekst på Haugaland Vgs. Grunnen til at jeg har søkt denne linja er fordi jeg liker og holde på med mennesker samt og hjelpe andre med problemer og vansker i livet. Jeg er sikker på at denne veien er akkurat den rette for meg.

 
Ellers er jeg veldig opptatt av en sunn og sporty hverdag, med det mener jeg at jeg holder meg til sunn og mager mat i ukedagene og kose maten kan vente til helga kommer. Denne livsstilen fikk jeg først i sommer 2014, da jeg lenge har prøvd å slutte med ALT snop. Men en dag i juli månde så jeg et bilde som ga meg masse motivasjon til å endre min livsstil. Før spiste jeg akkurat det som falt for meg, og jeg market bare at kosten ble verre og verre med tida. Jeg sluttet på vektløfting og slapp også og tenke på hva jeg veide, så jeg raste opp i vekt (70 kg på det meste). men nå er jeg nede i 54 kilo noe som jeg tives veldig med. Jeg er også veldig opptatt av mote, intriør og velvære. Det er også noe jeg kommer til å blogge om.

 
Ønsker dere hjertlig velkommen tilbake til min blogg, om du har noen spørsmål eller ønsker noe på bloggen så er det bare å legge igjen en kommentar.

April inspirasjon

01.04.2015
11:55

Da var en ny månde inntatt, og April er allerede godt i gang. Deter eg også første skikkelige påske dagen i dag. Håper dere får en flott ferie sammen med venner og familie ♥


HUSK! og alltid se fremover og ikke sammenligne deg med andre. Se heller på deg og deine fremganger. 

Ikke glem og nyt ferien, Puff! så er den over før du vet ordet av det.

PÅSKE FERIEN 2015 ♥Håper dere får en fin ferie ♥

Cozy night

26.12.2014
22:01

Hei og god fredags kveld alle sammen. I kveld skal jeg bare nyte livet og slappe av. Jeg har lagt meg godt ned i senga sammen med noe fredagskos så må blir det blogg lesing, film og chill time. Ha en super fin fredagskveld alle sammen!
Snakkes snart!

Frokost 17.12.14

18.12.2014
06:59

Julelunsj med ei nydelig vennine <3

16.12.2014
07:21

Var på Naturbakst i helgen, med min gode vennine Madelen. Har du lyst og kose deg med et nydelig horn, bolle eller julekaker så anbefaler jeg virkelig Naturbakst. Der er det koslig og julestemningen strømmer inn. De smører også på hva du selv ville ønske å ha på.

Jordbær smoothie

15.12.2014
20:21

Da var morgendagens smoothie klar, nå vil jeg bare legge meg så denne herligheten kan nytes!

Ha en fin mandagskveld, alle sammen

Sukkerfrie og saftige Lussekatter

13.12.2014
14:44

Da var det 13. Desember og Lusia dagen er kommet. I fjor ble det faktisk ikke bollebaking i det hele tatt. Hvorfoe vi ikke bakte har jeg ingen forklaring på faktisk, men tror vi hadde nok med alle de andre julekakene som bar laget bare få dager før den dagen.

Men i går blir det bolle baking. Gu så jeg har gledet meg til deilige og saftige lussekatter. Og ikke nok med det så er de sukkerfrie også!

Her kommer oppskriften:

Ca 1 kg hvetemel - hold tilbake litt mens du elter for å se hvor mye som er nødvendig

50 gram sukrin

50 gram sukrin gold

1 pakke gjær

1 ts kardemomme

1 g safran eller 1-2 ts gurkemeie

1 egg

1 god spiseskje honning

5 dl lunken/romtemperert melk

1/2 ts salt

150 gram smør skjært i små terninger

Tilsett alle ingrediens i en bolle. Så lar du miksmasteren jobbe i ca. 5 minutter. La deigen heve i 1 1/2 t.

Så former du lussekattene slik du selv ønsker. Jeg bruker ikke hvetemel når jeg skal forme bollene for da blir de mye tørere enn hvis du prøver med litt olje i hendene. Når lussekattene er formet plaserer du rosiner i alle hullene. Så skal bollene etter heve i ca. 1 t.

Pensle deretter lussekattene med et pisket egg. Så inn i ovnen på 220 grader i 8-12 min.

Så er det bare å nyte en litt sunere versjon av deilige lussekatter. Ha en fin 13. Desember alle sammen!

Start på uka- Ala Marthe

24.11.2014
19:26

Hei og god ettermiddag alle sammen. Dagen i dag startet ganske normalt. Jeg spiste en herlig frokost før det var skolebenken neste. Når skolen var slutt gikk jeg hjem å laget en ost og skinke omelett, før turen gikk videre på trening.

Dagens crossfit økt i dag vate en: Amrap på 20 minutter, der vi skulle ta 10 pushpress, deretter 10 OHS, over head squat og tilslutt 30 kb swing. Sånn så dette skulle vi holde på i 20 minutter. Jeg kan bare si dere med engang at dette er tungt i lengden. Du kan selvsagt gjøre det lett for deg selv med å trene langsomt med lite vekter, men det gir jo ingen fremgang. Så jeg velgte å kjøre på! Super deilig etter på hvertfall.

Nå sitter jeg å øver på spansk prøven som vi skal ha i morgen. Godt vi har så mye god frukt å trøste seg med. Må bare si at Persimon er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Så om du ikke har smakt den fruktenfør, bør du prøve den ut neste gang du skal i butikken. Det er den oransje frukten oppe til høyre. Alt er spiselig på den så du slipper å skrelle den eller ta ut noen kjerner. Det er ganske greit. Ha en super kveld, søtinger

Du er ikke sunn før du er usunn

23.11.2014
16:52

God søndag alle sammen.

I dag har jeg baket sunne pepperkaker. Det smakte faktisk kjempe godt. Oppskriften finner du på Linda Stuhaug sin blogg. "Spelt pepperkaker". Men uten om de sunne pepperkakene unte jeg meg litt iskaffe med smak av jul, haselnøtter, mandarin og julebrød med brunost. Det var et deilig julemåltid, og desember er jo rett bak hjørne nå så må jo begynne med litt julestemning.

Som dere kanskje vet, er jeg veldig bevist på hva jeg spiser. Jeg ønsker å leve en sunn livsstil. Men en sunn livsstil for meg er ikke et liv uten usunn mat. For jeg mener du skal kunne unne deg noe god av og til. Det er viktig at kroppen får kose seg i blandt.

Ha en fin søndagskveld alle sammen!

I dag starter dagen perfekt

18.11.2014
07:32

God morgen solstråler!

I går gjenomførte jeg juletentamenen i matte. Det gikk forhåpentlivis bra. Jeg satt hvertfall nesten tiden ut så jeg få være fornøyd med det.

Men denne uka blir litt anderledes for meg vertfall, for jeg skal nemlig ha tre jobb- dager. Men begynner ikke på jobb før 12.00 så tenkte å starte dagen med en deilig trenings økt. Juhhu sier bare jeg! Ha en flott tirsdag fininger..

Ønskeliste til jul

17.11.2014
07:13

Nå nermer jul/ Desember seg med storm skritt, så derfor tenkte jeg jeg skulle lage en collage med min ønsker til selveste Julaften.

Som dere kanskje vet er jeg veldig glad i en sporty hverdag så treningsklær er alltid noe jeg ønsker meg. Så her kommer en egen collage for det.


Håper dere likte ønske listen min, og fikk litt ideer til hva du også ønsker deg.

,

Bla i bloggen

Design

hits